Fika-tisdag

Det blev en härlig fikadag igår. Styrde kosan mot Stockholm och träffade folk. Först en gammal bekant från jobbtiden i Högdalen - kaffe och smörgås. Därefter hastade jag in i Farsta Centrum och köpte lite god choklad och garn, sen blev det kaffe och kakor på Bamses f.d hunddagis. Han var lite tveksam att gå in, men det släppte efter en stund. Det är precis ett halvår sen han slutade där.
 
Bästa hunddagiset!
 
Dagen fortsatte med ljuvlig zonterapi med gott snack hos bästisen, sval lingondricka och "pitepojkar" innan jag till sist träffade en kompis i Gubbängen och satt på ett trottoarfik och åt äppelpaj, drack thé och pratade i flera timmar.
 
 
Klockan var halv nio på kvällen när Bamse och jag kom hem. Gjorde lite middag på gårdagens rester medan jag försökte få ner inomhustempen till under 30 grader. Vi har en fläkt som förstärker luftvärmepumpen som jag satte på AC och ordnade korsdrag, sen gick Bamse och jag till brevlådan.
 
Kvällen ägnades åt mitt nya garninköp. Har fått nys på en ny typ av mormorsrutor med prästkragar. Jag modifierade mönstret något då jag insåg att mönstret i länken inte helt överensstämmer med bilderna. I min modifierade mönsterkladd använder jag fasta maskor och halvstolpar istället för halvstolpar och stolpar, det blev tätare så. Satsar på att garnet räcker till ett kuddöverdrag!
 
 
Ännu en dag har börjat med dallrande hetta. Får se vad den bjuder på i övrigt....
 
                               
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0