Fredagsmys

 
Inte gjort många snabba knop idag. Läst en halv bok som på ett häftigt vis både knyter an till min knypplings historia (i Kumla finns en mycket gammal mässhake med en gallerknyppling som getts namnet Kumlagallret som är en av mina favoriter. Anders Collin var dessutom sidenvävare) med Stockholms Söder, tvivel och tro, kyrkosyn i ett historiskt perspektiv och en mycket färgstark man.
 
 
När maken kom upp efter nattpasset virkade jag en ruta medan vi satt och pratade, ringde Arbetsförmedlingen och började sen sätta upp min spetsanalys som jag kallar "Lågorna" efter psalm 61 (Lågorna är många, ljuset är ett)
 
 
Janne har jobbat med grunden till boden och när han kände sig klar för kvällen åkte vi in till Strängnäs och åt på den Grekiska Tavernan.
 
 
Kvällen har ägnats åt att brottning med spetsanalysen, bara för att upptäcka att jag räknat fel på paren pinnar. Det ska vara 18 par och inte 16 par som jag skrivit i examinationsarket. Så kan det gå. Problem solved. Jag löste det i alla fall efter ett antal svordomar och myggbett! Dags att ta in dynan!
 
Strax Bamsenad och säng!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0