Spets och trim...

... har min dag bestått av. Jag har jobbat med "Lågorna" i svart silke, men först hjälpte jag Janne att resa en vägg i min handarbetsbod. Medan jag åt frukost reste han de andra tre, fråga mig inte hur!
 
Gäststugan till vänster och handarbetsboden till höger
 
 
Sen slängde ha på lite takstolar innan han for till jobbet. Han är helt otrolig! Men på den tid han bygger en kåk typ hinner jag några centimeter spets, hehe.
 
 
Men till helgen är det dags för lite lättare jobb, sånt som min rygg borde hålla för, och då ska det bli kul att hjälpa till. Tills du har min arbetsinsats varit några lyft, sett till att byggherren dricker ordentligt och hållit koll på klockan så han kommer till jobbet i tid.
 
Innan han åkte pratade vi klippning av Bamse igen. Vi har pratat om det förut men lagt ner det då det hundtrim jag känner till i Strängnäs hade fullt till november. Nu fick jag en länk av kompisen jag träffade igår och Trimmis i Arken Zoo i Eskilstuna så jag ringde direkt och hon hade tid hela em. Bamse och jag åkte direkt.
 

Han gillade inte trimmern till en början men vande sig snabbt vid den, efteråt skuttade han lite fjantigt med baken men trimtjejen sa att det många hundar gör så när ändalykten är klippt och att de snart vänjer sig vid att det blåser lite om baken. Hon klippte bort halva hunden och han verkar trivas jättebra.
 
Hälften gjort, hälften kvar
 
 
Jag tycker han blev jättefin och vande mig vid hans nya look på en gång. Kloklippning ingick och dessutom var det 20% rabatt hela juli så det blev ett riktigt klipp, tycker jag!

Ikväll var myggen galna, det har fullkomligt exploderat av mygg i skogen. Bamse Pälslös verkade klara sig bra ändå, men mina ben är vansinniga! De älskar mina ben! Har inte fått ett enda myggbett nån annanstans. Myggen brukar normalt inte gilla mig nåt särskilt, men i brist på annat så ... ingen annan är väl så galen och går ut i värsta myggmarkerna.
 
Ikväll väntar jag inte in Janne. Han kommer runt midnatt, men jag och Bamse ska ut på äventyr imorgon så jag ska försöka sova mig pigg. Så sov gott alla mina vänner!
 
                                        
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0