Fantastiska Tisdag!

Upp i halvottan! Valde att sova till sju och snabbade på med djurmatning och Bamsenad istället för att gå upp hur tidigt som helst. Halv nio var jag hos sjukgymnasten i tron att jag skulle få ett litet lätt gympapass att börja med. Mega-tji! Fick börja med motionscykeln och sen var det styrka så jag blev alldeles supersvettig! Hon är bara bäst! För det första är hon så mycket medmänniska som det bara går, för det andra ser hon MIG bakom mitt fläsk och mina åkommor. Hon uppmuntrade mig så in i vassen genom att påpeka att det syntes att jag tränat förr och inte var novis eftersom jag snabbt kunde ta till mig rörelserna på en gång (och det gör mig så glad för jag har ju tränat jättemycket i mina dagar, men det tror ju ingen på idag. Kan få en fnysning eller ett snett leende till svar av andra), men hon påpekade också att det inte finns något sådant som grundkondition så jag måste ligga i! Nu ska jag gå två gånger i veckan och i augusti så drar vi igång med bassängträning också. Och som grädde på moset skulle hon kolla "stötvåg" som är en alternativ behandlingsform för inflammationer i hälsenorna. VA? Är hon så bra som hon låter? Just nu är hon en av mina stora kärlekar ... okej då... en av mina största stöttepelare!!! i livet.
 
                                               
Efter en snabb dusch körde jag lite för snabbt upp till Stockholm och en annan av mina kärlekar, frissan! Jag har i väldigt många år hört att jag inte kan bli långhårig, men den här frissan säger att jag kan få hur långt hår som helst! Det tror jag inte på, men jag älskar henne för att hon säger det! Och hon är otroligt hejjig också, rolig att prata med och hon törs experimentera på en gammal tant! Jag har gått från ful-slingad blond till tvåfärgat på min önskan, första ljusbrun och blond, sen svart och blond, nu rodnar det svarta och blir mer och mer knallrött, det är jättekul! Jag passade på att köpa en tiobitars Yinzu på Yin Zou sushi som jag inmundigade medan färgen verkade, sen bjöd frissan på kanelbulle och kaffe.
 
 
Mätt, snyggare och belåten körde jag runt centrumet och köpte tre grodor på Högdalens zoo.
 
 
Till sist styrde jag kosan mot Kallhäll och Linnéa. Det är inte den kortaste vägen hem, men när de var på Mallis lånade de min kamera inkl sladd, men när jag fick tillbaka kameran hade Linnéa råkat packa ner en mobilladdare istället, så när jag kom hem från Grekland kunde jag inte ladda ner bilderna från kameran (bara mobilen). Nu lämnade jag ett koppel som jag fick på Ifs Hundevent, gosade med barnbarn och barndjur, passade Meija en stund så Linnéa kunde hämta Ängla och Thyra så jag fick krama på dem också, fick sladden och åkte sen hem.
 
 
Ängla blev väldigt fascinerad av grodorna (som jag givetvis inte lämnade i den varma bilen) och fick ge dem namn: Stella, Pio och Thilde. Jag köpte ju två för ett tag sen, varav den ena dött, men vad överlevaren ska heta??? Ängla kanske? Nå, jag kommer aldrig kunna se vem som är vem, men Thilde, Ängla, Pio och Stella låter väl bra?
 
Handlade i Strängnäs på väg hem och var hemma före fem. Gick ut med Bamse, tog ut Esmis och Ragnar, vattnade alla uteblommor med kanna vilket tog över en halvtimme, sen gjorde jag köttfärsås med mycket ketchup. Egentligen gillar jag inte ketchup, men ibland längtar jag efter stekt köttfärs med massa ketchup och lite grädde istället för en nyttig sås... enda gången (förutom en kokt korv nu och då) som jag äter ketchup.
 
Nu har jag diskat, datoriserat, tagit in Esmis och Ragnar... stundar bara kvällspromenad till brevlådan och säng... imorgon fortsätter min spännande vecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0