Friden omsluter nejderna

Jo men visst blev det en bra natt! Vaknade vid halv 8 av att Janne försökte smyga upp. Han hade ärenden till Storstan på förmiddagen. Jag låg kvar i sängen och gosade med Bamse tills Janne var klar med sina morgonsysslor, då gick jag upp och började med mina.
 
         
Ibland får utefåglarna lite extra godis. Fågelföräldrarna jobbar hårt för att mata sina små. Idag fick de ciabatta med smör och ost till frukost.
 
Efter matningar av husets samtliga tvåbenta, fyrbenta och befenade varelser läste jag igenom tentan och skickade in den.
 
 
Skönt! Gick ut med Bamse, badade honom och röjde sedan köksbordet från allt som påminner om skola. NU är det sommarlov!
 
 
Fixade runt lite, letade papper till veterinärbesöket imorgon, packade upp symaskinen Janne beställde åt mig tidigare i våras, läste igenom bruksanvisningen och borstade Bamsen ordentligt.
 
 
En stund efter ett rullade Linnéa med familj in på gården. Vi drack en kopp kaffe ihop innan Linnéa och jag tog med oss vovvarna och Meija på promenad medan Ängla och Thyra röjde på tomten och Matte bytte däck på husvagnen. Janne kom hem så småningom och då fixade vi middag, grillat med färskpotatis, sallad och tzatziki.
 
 

Inatt sover de i husvagnen och jag har fått högre änglaprocent på Facebook. Livet är gott!
 
                             
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0