Lantråds-stillestånd och tyllbotten-tilt

Sånt kan även en van knypplare drabbas av... fast kanske inte lika ofta som det förekommer hos oss adepter... Igår kunde jag helt plötsligt inte lägga in lantråden rätt och ju mer jag tänkte desto mer omöjligt blev det. Ugglorna blev inte perfekta, det blev för många vridningar på sina ställen. Idag hade stilleståndet släppt, istället började jag slå dubbelslag i tyllbotten och jag är en mästare på tyllbotten! Shit happens. Jag är nästan lika duktig på att knyppla baklänges så det redde jag upp.
 
 
Dagen har bestått i att bli klar med "Leven och lanpärlan" i bomull samt påbörja nålbrevet där jag ska montera uggleögonen. Idag fick jag hjälp att mäta och klippa ut tyg samt påbörja fållningen.
 
                                                                     Lite svår färg att jobba med i skymningen....
 
På lunchen var jag och kompisen ute och drällde på stan. Vi besökte Svenska Spetsars butik och jag unnade mig en bok med bildknyppling, bland annat fanns där änglar och en julkrubba... vi får se vad hösten kan ge när det kommer till knypplat julpynt. Jag har ju en längtan att få komma igång med min nerpackade Vättersnipa också. Kompisen och jag festande loss på varsin smarrig räkmacka innan vi knallade tillbaka till våra lektioner.
 

När vi var på stan köpte jag också en middagsmacka för jag hade bokat massage kl. 19.00. Mackan inmundigades jag tillsammans med kompisen och efter det tillbringade vi en stund på gräsmattan med Vida Vättern framför våra fötter. Sen var det dags för ohämmad njutning. Samma underbara massös som förra året taktilmasserade mig nästan en timme. Efter det har jag inte brytt mig om att vara mera flitig med nål eller pinnar, det blev ryggläge i sängen, lite telefonprat med Janne och mamma och till sist blogg, mail och Facebook.
 
 
En kartong härliga jordgubbar väntar i kylen. Mjölk förstås... och jag tror jag har lite choklad kvar att hacka i. Sen säng!                                     Sov gott ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0