Yiaix

Vaknade i soffan inatt, det verkar som John Blund anföll mig med sin drömsand medan jag hälsade på TVn, avis kanske? TVn var avstängd i alla fall så nån sorts medvetenhet måste jag haft innan hjärnan kopplade ner.
 
                                              
 
När jag vaknade tidigt imorse var det inte alls skoj för jag vaknade av en fruktansvärd huvudvärk och var kallsvettig. Jag har aldrig huvudvärk i vanliga fall, men på sistone har det drabbat mig lite nu och då. Misstänker klimakteriet. Jag tog en huvudvärkstablett, duschade och gick och la mig igen. Somnade om och vaknade halv 10 som en ny människa, lite däven, men utan huvudvärk vilket var en otrolig befrielse.
 

Tog ut Ragnar, matade alla djur, åt frukost och gick ut med Bamse. Sen satte jag mig vid tentan igen. Janne kom upp tidigare än jag förväntat mig efter sitt sista nattpass och det är svårt att koncentrera sig när han går runt och småpratar, men jag kom en bit på väg i alla fall. Han lyssnade faktiskt när jag läste igenom hela texten på drygt 2000 ord och gav lite kommentarer, det uppskattar jag enormt! Skrev några ord till och gick sen ut med Bamse igen, värmde grillade hamburgare till lunch och skrev sen ihop en "summering och konklusion" på nästan 300 ord. 
 
 
Låg och mös en stund med grabbarna i solstolen medan jag funderade på om jag behöver lägga till nåt mer i tentan. Nej, jag tror jag är klar nu. Jag sover på saken, läser igenom den och skickar in den imorgonbitti. Jag känner mig nöjd, men det där orosmomentet att ha missuppfattat uppgiften sitter där som en tagg. Som vanligt. Men då spelar det ju inte heller nån roll om man sitter och finjusterar in i det sista.
 
 
Tog med mig Ragnar och Bamse till brevlådan. Ett besked om att remissen om mina hälar hade kommit in till landstinget och inom tre månader ska jag få komma för bedömning av mina hälar, om det går att göra något... Måste säga att det hela gått väldigt snabbt!
 
 
Båten ligger ännu på land. Traktorn vi skulle få hjälp av är trasig men snart så... Jag tycker det ser lite festligt ut när man kommer ur kurvan hem till oss. Det första man ser är en båt och en flaggstång, typ. Janne drog ut den dit för det var lättare att vaxa och polera den där än i skogskanten där den stått hela vintern. Dessutom är det lätt att koppla den på traktorn när det blir så dags.
 
Janne hade bjudit över bonden på middag och gjort fisk-knyten på färskpotatis, torksrygg, räkor, olika löksorter och tomat med olivolja, kryddor, smaksatt Philadelfia-ost som sedan grillats. Mumsfilibabba! Sen satt vi och pratade en stund i glas-paviljongen.
 
 
Strax dags för sistanaden för idag och sen hoppas jag sova gott inatt. Det är lite varannan natt bra och varannan dålig just nu. Det betyder en bra natt inatt!
 
                                        
 
Må gott, mina vänner!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0