Ett dygn med barnbarnen

Ja, inte riktigt då, men nästan.
 
Igår efter min otroliga sovmorgon började jag hos Lotta med fika, härlig zonterapi och massa bubbel, sen åkte jag över till Linnéa i snöovädret.
 
 
Där fanns en supersmarrig hemlagad pizza på bordet och kvällen tillbringades med barnbarnen. Jag fick sova i Thyras säng och förvånansvärt nog somnade jag tidigt och sov hela natten.
 
Meija provar Bamses rese/övernattningsbur
 
Katten Gustav har flyttat in hos familjen
 
Bamse har stenkoll på katten Agnes
 
Redan innan sju satt vi och åt frukost imorse. Jag hade ett hembesök söder om stan, efter det åkte jag förbi Monica med medikamenter från apoteket (hon är svindålig) och passade på att hämta upp en kartong och så tillbaka till Linnéa. Först hämtade jag upp Thyra från dagis, så passade jag henne och Meija medan Linnéa tog Ängla till talpedagogen. Matte kom hem vid halv fyra och tog Thyra till baletten och när Linnéa kom hem skulle Ängla på körövning och då tog hon Meija med sig.
 
 
Jag åkte hem. Bamse var jättetrött efter att ha haft koll på katterna samt Spike och hembesöket tog nog lite kraft av honom också. Han måste ju ha stenkoll hela tiden. Men det har varit jättemysigt att ha umgåtts med Linnéas familj ett helt dygn. Jag saknar att ha min familj omkring mig... det är tomt när barnen flyttat hemifrån och det kommer över mig lite nu och då ... Jag så tacksam över mina fina barn och är så tacksam över den fina kontakt vi har.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0