Inifrån sjukstugan

Ja, inte ska jag klaga. Det går riktigt bra faktiskt! Jag har trappat ner lite på tabletterna. Idag började jag min smärtlindring vid halv sex med EN Citodon, och fortsatte vid 9 med en Diklofenak och vid 11 en Citodon till. Igår tog jag bort mittpådagen-Diklofenaken, dvs 1 av 3 men körde full pott Citodon, dvs 8 st under dygnet, idag ska jag se om det går att leva på hälften. Smärtan sitter där men är uthärdlig och jag gillar inte att vara yr, trött och känna mig småberusad dygnet runt.
 
 
Janne jobbar extra och åkte före sex imorse. Halv 9 väckte Bamse mig och efter frukost gick vi bort till el-gatan. Normalt går vi den promenaden på 15-20 minuter men idag tog det 50 minuter med kryckor och koppel. Bamse är otroligt duktig, drar ingenting och väntar in mig när kopplet sträcks. Jag är fascinerad över honom, han måste fatta att jag har ont! Det var en ny upplevelse att gå så sakta. Jag hann njuta av fågelsången och idag fick jag lära mig att nötskrikan också har ett mycket milt ljud. Jag stod länge och försökte få syn på fågeln som lät som en sjungande baby... det var en nötskrika! Antar att det är något parningsljud?
 
                                        
 
Igår låg Bamse i sängen hos mig hela dagen, men idag ligger han faktiskt ute. Solen skiner och det är så himla skönt.
 
 
En massa samtal har jag ringt. Försäkringskassan, A-kassan och Arbetsförmedlingen mm. Jag har också anmält mig till en fågel-kurs som Strängnäs Ornitologer anordnar.
 
Men nu ska jag förbereda mig för en hundpromenad tillsammans med grannen. Hon går nog längre än mig, men jag tänkte försöka hänga med bort till el-gatan igen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0