Priscilla

Den som blev lite nervös över Ragnars utevistelse i förrgår kan jag lugna med att grannen kom och hjälpte mig in med buren.
 
 
Igår avstod jag från den receptbelagda smärtlindringen och körde med Alvedon och Ipren för att våga ta bilen till Stora Staden. Jag och Linnéa hade biljetter till Priscilla och jag tyckte nog att jag var tillräckligt bra för att våga. Och det är jag glad för. Det gick jättebra. Men det var med ett sting av oro som jag på förmiddagen satte mig i bilen, väl medveten om att dagen skulle innebära i princip bara sittande, och att sitta är det värsta när man drabbats av denna typ av ryggsmärtor.
 
 
Hela vägen till Storstaden, och hela dagen, satt jag och rullade med bäckenet, rätade på ryggen, krumbuktade med ryggen, spände skinkorna och knep. Varför jag berättar dessa intimare övningar är som tips för er som har ryggbesvär. Att stärka den inre bål- och bäckenmuskulaturen är A och O vid ländryggsmärtor har jag fått lära mig.
 
Först svängde jag förbi svärmor för att hämta upp mina vinterdäck, dem lyfte hon in i bagaget åt mig. Pärla! Sen parkerade jag i Högdalen för att ta T-banan in till Medis. Detta både för att slippa leta parkering i stan och möjligheten till rörelse innan och efter föreställningen. Linnéa och jag möttes upp på Medborgarplatsen och åt på Orkidé, en av mina favoritrestauranger... men jag måste nog säga att söndagsmenyn var ovanligt spartansk. I veckorna finns det mycket mer att välja på. Men gott var det, som alltid!
 
 
Föreställningen var fantastisk. Har ni inte sett Priscilla, gör det innan det är försent. Den var kanonbra! Otroligt rolig med en underton av allvar. Glitter och glamour, men ändå balanserat så det tog inte överhanden. För övrigt var kostymerna helt otroliga! Vilka konstverk!
 

 
Linnéa och jag skildes vid T-banan och jag åkte till Högdalen och hämtade bilen. Skönt att röra lite på sig. Hemfärden gick också bra men sen blev det smärtstillande och ryggläge i soffan tills sista Bamsenaden.
 
Dagen så här långt har bestått i smärtlindring, långpromenad i morgonsolen, ryggvila och jobbsök.
 
                                   
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0