Chakra inte med hälsan!

Nu har jag varit ute på massa spännande igen. I syfte att lära mig ta bättre hand om mig håller jag nu på att testa lite olika grejer. Sjukgymnastiken är ju väl beprövat, men jag tycker alla sjukgymnaster säger olika. Nu ska jag hålla mig till den tjej jag går hos nu, för min rygg har blivit jättebra och med lite pepping och goda råd kan jag inte bli sämre. Mer då? I tisdagskväll åkte jag och grannen på föreläsning på Energihälsan. Det var spännande. Vi har anmält oss till en referensgrupp för fibormyalgiker (som jag inte har, men jag har ju värk så det funkar också) som ska få tre föreläsningar, två behandlingar och en spegling. Tisdagskvällens föreläsning handlade om våra chakran. Det var spännande. Jag har ingen aning om vad resten kommer att innebära, jag får berätta vartefter... Aura är jag rätt säker på kommer upp efter att ha hämtat denna bild från deras hemsida:
 
          
I går var det Stockholms-rejs igen. Först åkte jag till bästisen och fick zonterapi, sen åkte jag till Hälsokostbutiken Herbamin vid Gullmarsplan och fick en LPG-behandling, en födelsedagspresent från bästaste Lotta! Man fick ikläda sig en kroppstrumpa och sen blir man "dammsugen" av en maskin över hela kroppen. Det ökar flödet i lymfa-systemet och syresätter cellerna. Jag fick också lära mig hur våra behåar stryper cirkulationen i lymfa-systemet då de ofta smiter hårt om ryggen och under armarna, precis där vi har en stor grupp lymfkörtlar. Lotta väntade på mig i fiket, som också det fanns i hälsokostbutiken, där fikade vi på goda juicer och jag åt en suverän räksallad innan det var dags för nästa anhalt - själavård.
 
Rödbeta-ingefära och nåt mer i den               broccoli-spenat-kiwi i den gröna och
röda, den grå minns jag inte                           apelsin-ananas i den gula
 
Därefter en kort sväng in på CRT zoo i Högdalen, för att fylla på lagret med tuggben till Bamse och kolvar med torkad majs till Ragnar, innan jag åkte till Bekki som bor med sin kompis i Huddinge. Vi fikade och pratade ett par timmar innan jag styrde kosan hemåt.
 
 
Kom hem vid 23.00 och kunde omöjligt somna, det blev fladdermus-spaning från glaspaviljongen och sen TV till jag nästan somnade vid den vid 3.00, sen sov jag gott till 8 imorse.
 
 
Idag har jag inte gjort många nyttiga knop. Jag har tvättat två maskiner tvätt och läst i en civil-bok, dvs inget som har med plugg att göra, jag har pratat mycket i telefonen, bland annat två 1,5-timmars samtal. Det har varit perfekt sysselsättning i hettan. Bamse har inte orkat gå några längre sträckor och när vi hade sällskap med grannen lade han sig ner i ett dike. Jag blev jätteförvånad när hon på eftermiddagen kom med en present till Bamse - en kylväst!
 

I affären hade de sagt till henne att den skulle ligga i kylskåp en timme och det fick den göra... men jag tyckte den blev varm bara jag tog i den. Jag läste beskrivningen på etiketten och det visade sig att den skulle sköljas och kramas ur på vatten, kyleffekten kommer av vattnet som dunstar. Bamse gillar ju inte kläder vilket han visar med stor tydlighet, men han somnade faktiskt med den på och när vi gick ut igen efter ett par timmar var han betydligt piggare, hela han var sval när jag satte på selen! Men man ska kolla den för när vattnet dunstat blir den ju som ett varmt termotäcke istället. Dock efter fyra timmar var den ff fuktig så det går väl inte så fort.
 
Nej, en myggig kvällspromenad får det bli nu, sen kommer jag nog sova gott... Så får vi se om jag orkar gå upp klockan 5.00 imorgon...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0