En regnig söndag kan vad som helst hända

Igår fällde bonden och maken ett gäng träd lite utanför vår tomtgräns. Detta gör att vi kommer få in mycket mer sol kvällstid i sommar och förhoppningsvis bli av med lite mygg också. Jag har hittat en tidningsartikel där det står hur man kan snickra ihop fladdermusholkar och det hoppas jag kunna bli ett sommarprojekt så småningom. Vi har ju fladdermöss under taket men jag har fått för mig att de inte trivs lika bra sen vi flyttade hit permanent. Dessa små fladdrande möss kan ju ta uppåt 1000 mygg per natt har jag hört. Toppen om det så bara stämmer till hälften!
 
Men idag så har maken och bonden röjt upp på ängen där de fällt träden. Stammarna är flyttade och riset bränt!
 

Rätt var det var så kom en parad gamla bilar genom skogen. Det skulle vara nån nostalgitrip, men jag hittar inget när jag googlar på det. Roligt var det iaf att se dessa gamla bilar fara förbi husknuten.
 
 
Jag har mest suttit inne och jobbat med tentan. Den känns inte oöverkomlig men jag är rätt oinspirerad. Föreläsningarna och litteraturen har varit jättebra, men jag har liksom inte riktigt gnistan. För mycket tankar i huvudet, tankar kring framtiden, hälsan och kommunikation.
 
Ragnar har varit ute en stund. Först ville han inte, men när han väl kom ut ville han inte gå in. Vi ska fixa en ny fräsch gren åt honom att sitta i. Fjolårets gren är inte rolig, tycker jag.
 
 
Nu på kvällen bjöd jag Janne på kinarestaurang i Strängnäs. Vi har båda varit hemma men jobbat med olika saker så vi har knapp setts på hela helgen. Vi har varit på den restaurangen förr men nu var det nyöppnat i ny regi. God mat och bra service... och på tallriken satt små morotsfigurer!
 
 
Nu sover Janne, han ska upp i ottan imorgon. Själv ska jag in och krångla med Arbetsförmedlingen. Jag är inte friskskriven hos dem efter ryggskottet... i min enfald trodde jag att det räckte med att skriva det i aktivitetsrapporteringen men jag måste åka dit och friskskriva mig IRL i kundtjänst. Jaja, behöver väl en tentapaus imorgon också antar jag.
 
Nej, ska väl försöka knyta mig då. Spike har somnat på stolen bredvid mig för Bamse låter honom inte komma upp i sängen om inte jag är där. Vi har sovit alla tre en timme på eftermiddagen, jag i mitten och med en hund på var sida. Mysigt faktiskt. De drar jämt i princip hela tiden, men inte när det gäller maten och inte när det gäller sängen, där släpper inte Bamse till. Men är jag med funkar det.
 
 
Sov gott nu :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0