Mallis-resenärernas återkomst

Nu är vi Spike-lösa igen. Det har varit kul att ha honom här. Visserligen har det blivit dubbelt så sandigt i sängen mot normalt och Bamse är så slut att han sovit i princip sen Spike for, men det var det värt!
 
Igår fm åkte vi och handlade, sen satt jag i solen och läste "makt på nye måter" till Linnéa med familj kom. Vi fikade och grillade innan de styrde kosan hemåt med lill-killen.
 
 
Vi fick presenter som tack för hjälpen:
 
Idag blev det en utflykt till Weda i hällregnet... och rackarns vag jag har shoppat! Jober Sport hade rea och jag som aldrig hittar nåt i min storlek blev med tre tights och ett par haremsbyxor, fyra toppar, två linnen, en bikini och två par skor = ca 1600kr. Lika bra att passa på när man hittar för i vanliga fall hittar jag snygga kläder men inte i min storlek, eller min storlek men ack så trista plagg. Jag hatar att köpa kläder, provrum är ångest! Men idag sprang Janne runt i affären och hämtade kläder medan jag stod i provrummet och provade i evigheter. Vi köpte segeldukstyg som jag ska sy hamnkapell av på Weda Textil samt blommor på Plantagen. Hittade bl.a Fjärilslavendel!
 
Efter en sen lunch har jag nu suttit och jobbat en stund med hemtentan. Jag tror jag är klar nu. Ska kolla text-sammanhållning imorgon och skicka in den. Är det fel så är det och är det rätt är den nog rätt bra.
 
Och vad ska jag hitta på nu då? Knyppla Kumlagaller, sy hamnkapell, plantera blommor eller sätta på TVn? Hmm...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0