Månda-tisda-onsda

Jag sitter så mycket vid datorn dessa dagar att blogg inte varit nåt att tänka på. Nu kommer en liten sammanfattning.
 
 
I måndags började jag min dag hos arbetsförmedlingen. Nå, efter alla morgonsysslor förstås. Och efter att ha stått och lyssnat på hur Spike började yyyyla när jag låst dörren och Bamse stämde in i sången. Jag har läst nånstans att vargar ylar för att samla flocken... Nåja, jag gick upp och knackade på rutan, sen blev de tysta. På arbetsförmedlingen blev jag sittande i kö. En halvtimme. Inte alls lång tid egentligen men jag kände mig stressad över tenta-arbetet. Handläggaren höll med om att det var väl byråkratiskt att behöva komma in personligen för att friskskriva sig, jag tyckte att det hade varit vettigare att komma in med sjukintyg efter sjukskrivningen men det går att göra över telefon, sen löper det bara på tills man kommer in och friskskriver sig personligen. Borde vara tvärtom tycker jag. När jag kom hem gick det ff inte att rapportera aktiviteter så jag fick ringa kundtjänst igen. Först sa de att jag inte behövde rapportera aktiviteter för april pga det inträffade men jag vill inte ha skit i efterhand så de fick vackert krångla förbi spärren så jag kunde rapportera aprils aktiviteter. SEN kunde jag börja skriva på tentan. Det går segt. Den är inte svår men jag är så oinspirerad! Att läsa går bra, men att formulera sig och skriva går inte!
 
                             

Tisdagen började jag med provtagning på VC. Skulle ha gjorts innan Norge, men jag hade annat för mig. Sen flöt tenta-arbetet på lite lättare än på måndagen. På eftermiddagen gjorde jag mig klar för att åka på knyppel-avslutning i Hagsätra. Jag har gått en kurs i metallknyppling på distans och hade som målsättning att komma till kursen någon gång under terminen, men det har inte funkat. Nu hade jag bakat kakor på måndagkvällen så dem tog jag med mig tillsammans med knyppeldynan och for iväg. Det bar jättekul att träffa alla och se vad de gjort under terminen. Dock var det bara jag som gått fortsättningskursen i metallknyppling, vilket inte spelar nån som helst roll. Alla ligger på olika nivåer och har olika mål med sin knyppling. Det var kul att visa vad jag gjort och se vad de andra gjort!
 
Bild från Vadstena 2013
 
Fastnade i vägarbeten på hemvägen så jag var inte hemma förrän kl 23.00. Ut en kortis med hundarna.
 
Inatt har jag sovit dåligt igen. Många tankar. Vaknade halv fem av att Bamse var jätteorolig och sprang av och an. När jag gick upp la han sig i badrummet och skämdes. Antagligen har han försökt väcka Janne och mig men vi har sovit för tungt, han hade gjort på sig i hallen. Jag torkade upp och tröstade honom sen. Janne gick upp för att åka till jobbet en stund senare, då var båda hundarna lite oroliga så jag gick ut med dem halv sex... efter det somnade jag tungt och vaknade efter nio då jag tog ut dem direkt. Sen har det varit tenta-plugg för hela slanten. Trögt idag.
 

Tog en lång promenad på eftermiddagen för att komma igång, men efter ytterligare ett par timmar gav jag upp. Det får bli som det blir. Jag hittar nya betydningar i norskan hela tiden, det är det som gör det krångligt, inte ämnet i sig för det är superintressant...
 
 
 
 
Nu ska jag spendera lite tid vid TVn. Satsar på en tidig säng-gång. Janne är hos en arbetskompis så jag har ingen aning om när han kommer hem...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0