Totally hooked!

Hann bara hem, slänga ett par bacon i pannan och koka spaghetti innan jag satte mig klistrad framför TV:n. Fyra avsnitt av Vikings med kort avbrott mellan första och andra avsnittet för disk och mellan tredje och fjärde kvällens Bamsenad. Det sista avsnittet handlade om en hövdinga-begravning som var nästan exakt återgiven så som ibn Fadlan beskrev den i sina ögonvittnesskildringar för 1000 år sen. Det är jätteintressant! Mycket är jättebra beskrivet så som jag läste i kursen om kelter och vikingar förra våren... Jag har inte fattat att det ligger så mycket riktig research bakom denna serie. Längtar till imorgonkväll när jag får titta på fler avsnitt.
 
                          
 
Annars så har väl de flesta av oss levt i dimman idag. Det var dimmigt när jag åkte till jobbet imorse och det tog en timme och fyrtiofem minuter att komma till jobbet. Hem tog det nästan en och en halv timme. Däremellan har jag haft två besök, telefonsamtal, varit på lunchmusik och sopplunch samt sorgegrupp.
 
Strängnäsbron imorse
 
Skogen ikväll
 
Tur att jag har så vackra rosor på bordet. Jag fick dem förra veckan av Janne när det var klart att jag fått tjänsten, efter Gotland slokade de så jag klippte stjälkarna på dem....bara rosor, inga törnen... och vackra som få...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0