Halvt om halvt-måndag

Kom iväg sent imorse, men det var så pass lite bilar att jag hann ändå. Hann konstatera att älgjakten börjat för nu sitter skylten vid bommen igen.
 
                                   
 
Åkte förbi svärmors lägenhet mellan lämning på hunddagis och jobbet för att lasta av första lasset med sängkläder osv och blev så himla förvånad att hon var hemma. Hade missat att hon skulle åka på eftermiddagen... Men det gjorde inget, hon skrattade bara gott åt mitt snopna fejs när jag satte nyckeln i en upplåst dörr.
 
 
 
Första besöket skulle komma 10.00 men hen var mer en halvtimme tidig så när klockan var 10 hade hen redan gått och det var väl bra på sitt sätt för det blev rätt intensivt denna halva dag jag jobbade. Flera telefonsamtal, både från konfidenter och från psykiatrin så dagen dundrade på rätt snabbt tempo. Slängde i mig en tidig lunch innan nästa besök kl 12.00. Hann med ett kort spontanbesök oxå innan jag for iväg till min lediga eftermiddag som ett skållat troll, köpte sushi och åkte hem till bästisen för myspys: zonterapi och tidig middag, innan hon for iväg på kvällsjobb.
 
 
Hämtade Bamse, handlade lite förnödenheter, parkerade bilen och gick en sväng med Bamsen, kokade sen fläskfärs till middag åt Bamsen medan jag själv stoppade i mig smågodis. Nu är det länge sen jag åt godis och det var så himla dumt gjort! Kvällen har jag ägnat åt att terrorisera ungar och annan släkt i en grupp på Facebooks messenger. Jag får helt enkelt inte igång svärmors TV och "Torka aldrig tårar utan handskar" ligger förargligt kvar på köksbordet hemma! Men resten av kvällarna jag ska vara här är jag uppbokad så det blir ingen mer Facebook-terror denna vecka.
 
         
 
Nu ska jag Bamse och jag ta oss en sväng i Rådsparken, sen ska det bli skönt att nanna kudde!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0