Måndag gör jag ingenting....

Fel fel fel!
 
Idag har telefonen gått mer än varm. Hela tiden jag haft den påslagen har det ringt i ett och när jag haft den avslagen så har jag antingen suttit med besök eller själv ringt som en liten gnu.
 
Gnuer i Ngorongoro 2007
 
Rutiner på olika ställen är av naturliga skäl olika, men nu när det är höstlov så känner jag att frågor kring förändring i vissa fall kan vara aktuellt att ta upp å det snaraste och vissa är redan på gång. Det finns svagheter och oklarheter i systemen som vi behöver prata om, känner jag. Vissa saker kan göras sååå mycket enklare.  Jag hoppade över både kafferast och lunch för att känna att jag med gott samvete kunde gå från jobbet halv två som jag planerat eftersom jag är ensam diakon denna vecka. Den sista halvtimmen gick jag igenom temat för sorgegrupperna denna vecka samt letade en passande dikt med ett kraftigt sjunkande blodsocker. Kändes lite hafsigt men jag hoppas kunna förbereda det ordentligt imorgon innan det är dags.
 
Innan jag gav mig av messade jag återbud till morgondagens knyppelkurs samt mötet med Drömfabriken på måndag. Nu gäller det att skala av allt som inte är nödvändigt för att kunna vila upp efter lördagens yrselattack. Något jag tar på största allvar numera är min hälsa. Också av den anledningen valde jag att inte ställa in myspyseftermiddagen hos bästisen, med sushi och zonterapi. Idag var jag extremt känslig i fötterna och det hänger nog ihop med allt.
 
 
På hemvägen svängde jag förbi Djurmagazinet i både Södertälje och Strängnäs för att få tag i papegojfrö åt Ragnar. Även Coop i centrum fick ett besök av undertecknad då jag hämtade ut min knyppelbok om Spindlar som ingår som kurslitteratur i knyppelkursen. Efter en kort promenad med en Bamse som inte varit pigg på dagis idag (har är antagligen jättetrött efter svampjakterna igår) så fortsatte jag rensa svamp. Två påsar på mellan 2-3 kilo la vi på tork orensat igår. Det tog ett par timmar att rensa igenom den svampen, men det blev klart och nu ligger den snabbt skrumpnande svampen på tork igen, utan barr och mossa!
 
 
Nu återstår bara att packa övernattningsväska, gå ut med Bamse och nanna kudde.
 
Livet är toppen, det kan inte bli bättre just nu!
 
                               

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0