Somliga går i trasiga skor...

 
Även gårdagen blev en ruschig dag på flera olika sätt. Efter morgonsysslor och Bamsenad for jag upp till Storstan, parkerade Bamse på dagis och bilen i Högdalen, sen for jag in till Ersta och pratade uppsats med direktorn. Jag har så mycket tankar kring uppsatsen, men har svårt att strukturera dem. Jag fick fantastisk hjälp igår! Jag ska utgå från en tidigare uppsats jag gjort på teologen som heter "...på de förtrycktas sida...", en strof hämtad ur diakonens vigningslöften. Det känns jättebra. Där har jag ett bra intervjuunderlag och ska nu förankra det i teori och styrdokument. När jag satt där och pratade upptäckte jag att jag har jättehål i mina skor!!!
 
 
Jag hatar att ränna i affärer och jag hatar att köpa kläder. De senaste gångerna har min yngsta dotter följt med mig och hon är jätteduktig att hitta snygga kläder och skor åt mig. Nu ska jag leta reda på de vinterkängor vi bland annat köpte sist. Jag är inte rik, men det finns ingen anledning att jag ska gå runt i trasiga skor, det känns falskt, i synnerhet när jag jobbar med det jag jobbar med. Att skorna ofta är skitiga bjuder jag på för jag bor på landet!
 
Men i alla fall, nu har jag en bra plan, en bok och flera bra boktips så det är bara börja att skriva på uppsatsen känns det som. Det kommer ta tid innan den är klar, men tar jag litet i taget så kommer det bli kul och bra! Och litet kändes det som ett tecken att jag faktiskt är på rätt väg när det gäller mitt uppsatsämne, och "somliga går med trasiga skor" är kanske en bra arbetshypotes?
 
Eftermiddagen ägnades åt torsdagsträff där en tjej från Kristna Fredsrörelsen berättade om sitt år i Guatemala. Jätteintressant. Kvällsmässan blev jag befriad från för min företrädare kom och ville ha den. Jag tackade inte nej utan åkte hem. Trött och nöjd med veckan!
 
                                    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0