Två dagar i flygande fläng

Tiden springer iväg och uppgifter avlöser varandra i en farlig fart, men jag tycker det är kul! Igår hann jag gå igenom resten av veckan i korthet innan möte, lunch med Väntjänsten, vårplanering, sorgegrupp, hämta Bamse och till sist meditation i kyrkan på kvällen. Sen åkte jag hem till mina yngsta barn och hade en trevlig kväll med Jens, Sandra, Sandras tvilling och Rebekka samt Bamse och Bitchen. Vi åt sushi och tittade på TV i deras stora soffa, sen fick jag sova i Bekkis säng.
 
 
Imorse gick vi upp halv sju, Bekki bredde smörgåsar åt mig och efter hundpromenad åkte vi iväg i två bilar. Jens körde Bekki till jobbet, jag körde Bamse till dagis och sen möttes Jens och jag upp strax före kl 8.30 hos polisen i Flemingsberg. Jens hade köpt kaffe på vägen vilket jag uppskattade enormt. Hans körkort hade gått sönder och passet gick ut i början av månaden så jag behövde följa med dit för att intyga hans identitet. Var på jobbet strax efter nio.
 
                                      
 
Full rulle hela dagen. Telefonsamtal, besök med efterarbete, avstämning, spontant besök, lunchmusik, sopplunch, sorgegrupp och sen fullt ös för att hinna till biblioteket på Campus Sköndal innan det stängde kl 16.30, hämta Bamse, byta trasiga led-ljus på Rusta i Södertälje för jobbets räkning och handla på Coop i Solberga innan jag äntligen kom hem halv sju. Janne fick ta ut Bamse medan jag började med maten. Underbart med en varm dusch och en lugn kväll.
 
Imorgon kan också bli en riktig röj-dag, så jag ska vika den obokade fjärdedelen av min halva arbets-måndag till förberedelser för resten av nästa vecka som också kan bli rejält intensiv. Men jag trivs som fisken i vattnet. Lite känns det som att jag tillfälligt borde gå upp på heltid, men samtidigt är det skönt att ha den där extra dagen ledig i veckan just eftersom det är så intensivt och de långa resorna/olika övernattningarna i Stockholm med släpandet av övernattningsväskor till mig och Bamse inte ger den egna sängens vila.
 
Men nu lockar sängen och jag ger härmed efter för den frestelsen!
                                                               

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0