Värsta intensiva onsdan

Draget började väl egentligen i måndags... jag menar, det har varit ganska lugnt på jobbet hittintills. Lagom att göra, inte för mycket och inte för litet, men i måndags började det hetta till med många telefonsamtal och spontanbesök. Idag började jag ringa på lappar direkt jag kom in på morgonen, bokade en föreläsare till en dag om sorg i februari, fixa en utbetalning samt ha en kort genomgång med chefen mm ... och halv tio hade vi morgonbön och sen hade jag anmält mig till montergruppen. Det lät roligt att få vara med att fixa i montern vi har utanför Klockargården och det var det oxå. Vi planerade hur vi skulle bygga upp skåpet till allhelgona samt tiden mellan allhelgona och fram till jul. Jätteroligt. Några tog på sig att handla lite inventarier till skåpet och så ska vi ha en rendez-vous på måndagmorgon.
 
              
 
Fortsatte ringa på lappar och vid 12 rusade jag upp till kyrkan för att vara med på lunchmusiken. Jag kände att jag behövde den stunden för att ladda om till eftermiddagen. Jag var oxå med på sopplunchen efteråt för det är ett sånt himla bra tillfälle att träffa församlingsbor, sen hämtade jag upp musikern och vi drog iväg för att ha två sång-gudstjänster på ett äldreboende. Tillbaka på jobbet hade vi en kort check up och jag pratade en stund med receptionen eftersom det kommit in personer och sökt mig...
 
Klockan fyra rusade jag till bilen och körde så fort jag kunde för att hinna till campus Sköndals bibliotek före halv fem och hämtade ut två böcker i masterskursen som de lagt undan åt mig. Jag hann med ett par minuters marginal. "Hemåt" för att hämta Bamse, gå ut med honom en sväng och ge honom mat, en stunds gos i soffan och så iväg för att hämta en kompis klockan sex. Vi åt på grekiska kolgrillen i Älvsjö och bublade i tre timmar innan jag körde hem henne, hämtade upp Bamse och körde bilen till jobbets parkering och gick "hem" med honom.
 
Nu har vi haft en stunds gos och vi ska gå och lägga oss. Imorgon ska jag återigen städa ur svärmors lägenhet och åka hem på riktigt efter jobbet... den kan bli en intensiv dag imorgon oxå.
 
Peace people! Over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0