En dag i Storstan

Idag åkte Bamse och jag till Storstan. Han förvånar mig allt som oftast, min lille herre. Han gick bara rakt in på dagiset, vände sig knappt om.... och när jag hämtade honom i eftermiddags så sprang han fram till mig som han alltid gjort, för att sedan vända åter till "fröken" för att få sin godis (de får alltid en godis när de ska gå hem). Det hade gått hur bra som helst... och då är det 8 månader sen han slutade där!
 
              
               Dagsfärsk bild från dagis, jag snodde den från Facebook.

Själv hade jag lite ärenden i Stan. Jag började med själavård och gick sen i rask takt till tandhygienisten, så nu är både själen och garnityret nyputsat. Sen köpte jag sushi på SushiYama och åkte till Thorildsplan varifrån jag gick till Lilla Essingen och Su´s affär Oopzi. Vi lunchade ihop, men vi hann inte prata så mycket. Det kom in en kund som blev överförtjust i kläderna och jag fick ta del i processen från ett nyfiket titt-in till en nöjd kund. Det var faktiskt riktigt kul.
 
 
Men jag var tvungen att bryta upp och ge mig av mot Södra Förorterna för att hämta upp en liten trött men nöjd Bamse. Vi kunde inte låta bli att köra förbi Hagsätra Zoo och hälsa på... och storhandla. De tar inte in Ragnars grundfoder här i Strängnäs så jag brukar köpa ett par påsar när jag har vägarna förbi Hagsätra, passade på att köpa hundmat också.
 
När jag nu sitter här och skriver så kommer jag att tänka på en sak. Idag har jag mött tre starka kvinnor som gått sin egen väg och startat egna företag - hunddagis, butik och zoo. Igår beställde jag hudvårdsprodukter av en annan. De är starka, kloka, kreativa och väldigt trevliga... Hm, spännande insikt... Vi får se vad jag gör av den.
 
Tre personer från f.d jobbet har jag också träffat... en frivillig, en arbetskompis och en besökare... det är nåt med tre-talet idag.
 
Nu ska jag i alla fall ta ut Bamse på en långis och sen diska. Förkylningen håller sig i bakgrunden... Och imorgon väntar nya äventyr, som vanligt.
 
                  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0