Hej och hå!

               
 
Efter upptäckten av musen imorse åkte jag iväg till jobbet. Två gånger höll jag på att smälla med bilen... första gången bara några hundra meter från vårt hus där en bil i full careta kommer körandes från vänster i en korsning på våra småvägar, hade jag inte tvärnitat hade jag åkt in i sidan på honom, antagligen en stressad pappa som skulle till nån mormor/farmor för det satt ett obältat barn i framsätet och jag såg att han öppnade munnen och skrek, men fortsatte i full fart in på nästa avtag och in på en tomt. Jag stannade och glodde på honom men tänkte sen att äsch, det hade ju varit de som fått skit om vi smällt, med både ospänd unge och smälld bil på det stället.
 
Mellan Södertälje och Botkyrka hade två bilar smällt... och jag kommer nog, liksom alla bilförare, ha åsikter på hur andra kör. Jag menar, om de digitala skyltarna visar rött kryss eller gul pil åt något av körfälten så kör jag inte i röda krysset-filen och jag svänger åt det körfält pilen visar, men många gör precis tvärtom. Antagligen för att tjäna några billängder. Sen finns det de som tror att deras femmeters-suv får plats i 30centimetersluckan framför tex min bil. Där höll jag på att smälla för andra gången när en idiot, en ung kvinna, nära plockar med min flygel när hon i full fart genar från yttre körfältet, över mittfältet och in framför mig. Jag blev så upprörd att jag svor och viftade med armarna, men tutan hittade jag inte i ilskan.
 
 
Jag kom fram till hunddagis och jobbet något senare än jag planerat, men jag kom fram! Dagen har bestått i möten och möten. Planeringsmöten, avstämningsmöte och personalmöte... och jag fick tag på min omöjliga myndighet! Och försäkringsbolaget efter mycket om och men.. och Hornbach som hade musfällor som inte klämde ihjäl möss.
 
 
Kom från jobbet närmare halv sex och hämtade Bamse. Svor vederstyggelse över tanklocket som kärvade på macken, men efter ett ilsket samtal till Grekland lossade det. Tredje anhalten var Hornbach där jag fick tag i en musfälla och två grodor. Dock var grodorna i rätt risigt skick så jag tror inte den ena överlever natten. Vi får se. De var magra och eländiga, men en var pigg i alla fall. Och ikväll har jag googlat på eldbukssalamander... De torde trivas i en kupa utan pump ... och tänk.... vi har ju en kupa ledig!
 
                              
 
Nej, nu ska Bamse ut och disken diskas, matlådor är fixade... Imorgon väntar nya äventyr, planerade som oplanerade!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0