"Jag är ledig på fredag"

Det är härligt att kunna säga att "jag är ledig på fredag", för det betyder att jag har ett jobb att gå till! Och idag har jag varit ledig från jobbet! Att vara ledig kan sen innebära olika saker, men för mig idag har det inte betytt samma sak som overksam.
 
 
Vi tog lite sovmorgon men strax efter 10 traskade Bamse och jag iväg på långpromenad. Nu har jag kollat upp hur lång vår "långis" är och det är 3,5 vackra km i varierande terräng - grusväg, skogstig, granplantage och större grusväg i själva området. Den tar ca 50 minuter med hanhund (som ju ska stanna och kissa lite här och där). Sen vilade jag 10 minuter, packade jag träningsväskan och så åkte Janne och jag in till Lillstan. Janne släppte av mig vid gymmet där jag körde 10 min på crosstrainern och 40 minuter styrkerunda medan Janne klippte sig (vilket inte tog en timme så han hade väntat rätt länge på mig när jag var klar). Vi åkte upp till kommunhuset och förtidsröstade och till sist åkte vi och hämtade ut en reservdel till Jannes bil. Jag åt lite lunch och tog ut Bamse en kortis. Sen började jag måla och det har jag hållit på med i flera timmar, så nu är alla fönster- och dörrfoder samt husens hörnlister grundmålade. Janne har sågat ur fönster och smattrat med diverse maskiner, jag har ingen direkt koll med vad faktiskt, men det har låtit rätt bra bakom ryggen på mig.
 
 
Jag hade tänkt gå en långis till men avstod för jag var rätt trött när jag gick in och började med middagen vid 6. Nu är disken diskad, en tvätt i tumlaren, Janne har åkt till jobbet för ett extrapass och jag tänker ta en kortis med Bamse och lägga mig... jag är härligt trött!
 
                                             
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0