Nu vet jag varför Bamse är orolig på nätterna!

               
 
Ja, det är sant! Igår trodde jag det var ovädret men han har legat under sängen och snusat högt, nyst och krafsat. Nu på morgonen har jag två gånger sett en liten söt mus springa över köksgolvet! Det är sött, men inte så roligt. Nå nu ska jag iväg till jobbet så jag får deala med det där ikväll eller nåt...
 
Men allt är inte elände. Igår fick jag äntligen svar på min överklagan på tentan jag missade i juni. Den handlade om "kirkeasyl" och jag fick aldrig klart för mig vad det är. Jag mailade lärare på av dem utsatt tid och fick inget svar, inte under tentaperioden och inte under hela sommaren, inte än faktiskt (så vet någon vad kirkeasyl är så får ni gärna upplysa mig, jag är jättenyfiken!). Tentan är välskriven angående kyrka och asylförfarande, det omdömet fick jag, men eftersom jag inte svarat på frågan så får jag lägsta betyg. Nåväl, jag slipper göra om den!
 
 
Nu, mot jobbet! Från musen! Och jag hoppas Ragnar får en lugn dag för han var hysterisk när vi kom hem igår. Stackarn! Han hade ju sett halva huset åka i gräsmattan!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0