Tisdag med extra knorr

Ja, arbetsdagen har varit lugn, mest möten idag men både en kompis och en dotter har jag hunnit träffa. Har ff ingen mail och telefonen funkar inte än... men jag får ta nya tag med det imorgon för idag har jag inte fått tag på de som har hand om detta. Jag har blivit befriad från pilgrimsvandringen på söndag. Det är inget som glädjer mig för jag hade sett fram emot vandringen mellan Huddinge och Kungsträdgården, men det är inte så mycket att göra åt min högra hälsena. Den känns som ett stort blåmärke och jag kan inte gå nåt vidare, det går väldigt långsamt och foten känns instabil... men det är ju en läkningsprocess som nu dragit igång och hälen är svullen och blå.
 
På lunchen haltade jag ner till stationen och min barndomsvän Marcella som jag tyvärr träffar allt för sällan. Vi gick till indiern och hann bubbla en hel del under lunchen, sen följde hon med mig på lunchmässan innan personalmötet. Känns gott att kunna umgås på olika sätt.
 
Indierns räkor i curryspenat är en favorit... och så hjärtriset på det!
 
Huddinge kyrka med anor från 1100-tal
 
Efter jobbet åkte jag och hämtade upp Rebekka när hon slutat. Vi åkte till Farsta Centrum. Hon hade lovat att hjälpa mig hitta lite kläder så jag kan känna mig fin på jobbet, och det gjorde hon bra. Fem toppar men även vinterkängor och ett par välbehövliga gummistövlar blev det. Sen gick vi på SushiYama  innan jag körde hem henne och sen påbörjade min egen långa resa hem. Jens tutade på mig på Nynäsvägen och sen ringde han upp och pratade hela min väg till Södertälje.
 
California med crabröra och avokado.
 
Janne har varit med Bamse hos veterinären men de hittade inga problem med tassen, hon trodde att han fått ett bett igår när han började halta så jag fick bära honom. Istället fick han sin årliga vaccinationsspruta och fick analsäckarna tömda eftersom han går och drar häcken i gruset mellan varven... men ikväll har han börjat bita i tassen igen. Jag tänker avvakta några dagar och sen får jag väl ringa igen. 
Men nu ska jag krypa i koj. Veckan har ju bara börjat och den har ju börjat riktigt bra 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0