Biverkad?

Resan till jobbet imorse gick bra, men väl på jobbet slog yrseln till ordentligt. Eller egentligen ingen yrsel, mer som att gå i en glasbubbla och inte riktigt vara med i verkligheten. I påskhelgen trodde jag att influensan skulle bryta ut, men icke, en sprucken trumhinna och så mådde jag lite bättre. Idag återkom alla symptom med full kraft.
 
                                             
 
För en tid sen kollade jag bipacksedeln efter att ha drabbats av yrsel tre dagar efter insättningen av den lägsta dosen Losartan (mot högt blodtryck). Sen blev det bra och jag tänkte inte mer på det. Innan helgen gick jag upp på full dos och under helgen har jag haft ont i bröstet och stickningar i armar, händer och ben vilket jag skyllt på att jag antagligen är stressad och håller på att bli sjuk, detta i kombination med sömnstörningar, ledvärk (framförallt i höger knä och höft) feberkänslor, trötthet och yrsel... och försöker man jobba som vanligt och må piss så blir i alla fall jag jättestressad över att inte ha full funktion i huvudet. Idag på förmiddagen hittar jag alla dessa biverkningar i Losartan. Jag ringde VC och fick en telefontid på eftermiddagen då jag sa att jag ville prata med min läkare. Jag kunde få en telefontid om några veckor och det sa jag gick bra, men jag tar inte kvällsdosen och inga fler tabletter hursomhelst. Då fixade hon en telefontid imorgon mitt på dagen, mellan två patienter, men jag sa att jag tar ändå inga fler tabletter.
 
                              
 
På vägen hem ringde jag mamma och kollade hur hon och pappa har det med influensan och det var väl inget vidare... men hon berättade också att pappa blivit jättedålig av betablockerare, vilket alltså Losartan är.
 
Nej hu vale! Jag hoppas nu att när jag vaknar imorgon ska jag ha fått tillbaka en mer vettig livskänsla. Jag har fortfarande känslan av en glaskupa över huvudet, men kroppen börjar kännas lite bättre. Hoppas nu verkligen att det går över fort!
 
Kvällen slutade i alla fall positivt med en magisk upplevelse i solnedgången. Hundratals fåglar kvittrade och himlen var på bästa humör! AMEN!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0