Ett evigt flängande

Blev lite sen på morgonen, inget funkar ju som vanligt när inte Bamse är hemma. Mitt besök hade kommit när jag forsade in en minut sen, men hen var lika glad för det - tack och lov! Hann med några telefonsamtal och lite skriveri innan jag stressade i mig lunchlådan och gjorde mig klar för kyrkgruppens utfärd till Skärholmens kyrka. Det blev jättelyckat! Och terminsrekord med 25 deltagare!
 
Här får vi veta lite om kyrkklockorna och duvan på fasaden
 
Duvan på fasaden                                       Prydnad under duvan på fasaden
 
Två vackra konstverkt. En vävd vepa på 7 meter - om ljuset och mörkret, samt krucifixet av Harry Svensson
 
Prästen kallade den "Birgittakronan" och den var magnifik!
 
Barnen hade stor plats i kyrkan. Prästen berättade att barnen tyckte att det fanns för mycket bomber i världen så de hade valt att bomba kyrkan med hjärtan!
 
Dopfunten på innergården var magnifik!
 
Dopfuntens "fontän"                                Luther i blå plast. Inköpt i Wittenberg som
                                                              förberedelse för Luther-jubiléet om två år
 
På vägen tillbaka till jobbet ringde jag Strömsholm. Bamse var på bättringsvägen och vi kunde hämta honom efter 19.00. Men när ssk sa att om han blir sämre får ni komma in igen.. så blev jag så osäker att vi kom överens om att han får vara kvar till tisdag em. Förhoppningen är att diarrén upphört då. Han äter lite och får behålla vattnet nu, så faran ska vara över! En infektion är allt de kan säga som förklaring.
 
Jag stannade på jobbet nästan två timmar till för att få undan eftersom jag behöver vara ledig efter personalmötet imorgon för att kunna hämta Bamse. Många hade ringt och jag jobbade neråt i högen.
 
Magnolian är galet vacker! Nästan helt utslagen nu!
 
Till allra sist satte jag mig att räkna ut hur många vi blir till pappas 80-årsdag på söndag inklusive specialkostarna - gluten, vegetarianerna, lökfri, majonäsfri, laktos, skaldjursfri, äggfri... sen åkte jag hemåt.
 
På Coop i Solberga beställde jag 36 bitar smörgåstårta inkl specialarna samt tårta för 40 pers och en specialare. Handlade några småsaker och åkte hem. På hemvägen blev jag uppringd av en dam som googlat fram knyppelutställningen i Tumba under helgen och nu ville hon börja knyppla. Jag ringde en dam som är knyppellärare i närheten av där damen bodde, tillika hon som ordnat med utställningen i Tumba, kopplade ihop de båda damerna och fick tips om tre artiklar som publicerats. Det är ju så ROLIGT!
 
 
Hemmavid hade Janne grillat, sen gick han och la sig en stund innan sitt nattpass. Jag har ordnat med vägbeskrivning till vår båtklubb för pappas gäster och mailat lite Knyppelpinne-mail.
 
Nu ska jag sova! Imorgon kommer min plutt hem!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0