Rubriktorka

Sitter behagligt nedslagen i fåtöljen och beskådar skymningen med fågel på axeln och hund i knät.
 
 
Igår morse när jag vaknade hade trumhinnan brustit och efter det har både ringandet i örat blivit bättre plus att jag mår mycket bättre. Jag har ju inte mått jättedåligt direkt, men varit jättetrött och lite yrslig. Gårdagen passerade till stor del i soffan med broderiet och idag åkte jag hem till Monica via Linnea för att lämna Spike. Hos Monica och Arto fick jag lunchmidag och en trevlig samvaro. Monica har fem veckor kvar nu och de hade röjt i förrådet för att få plats med barnvagnen där. Jag fyllde bilen med byggvaror till Janne och husgeråd och kläder till second hand för jag ska ju till Flemingsberg på fredag. Kyrkan där har en bra liten second hand. 
 
 
Ikväll har jag sett tranorna! De är STORA! Tyckte det såg ut som strutsar som sprang på Gärdet, men det var fyra tranor. Och imorse flög ormvråken precis över huvudet på mig och hundarna. Häromdagen flög sångsvanarna i fylking över Sanda. Fågellivet vaknar och det är så häftigt!
 
Nu  blir det nog lite mer broderi och TV. Janne är på väg till Finland för att titta på båt. Vi roar oss som vanligt på olika sätt 😜
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0