Inge gla' alls

Nej, jag mår inget vidare just nu. Kan inte sätta fingret på vad det är. Har vaknat tidigt på morgnarna, haft svårt att somna på kvällarna, svettas på nätterna och lider av halsbränna, tycker bilresorna är ap-jobbiga och på jobbet flyter allt ihop medan jag mest sitter och glor hemma. Nja, jag gör nog en hel del men det saknas nåt. Nån sorts deppig rastlöshet invaderar kroppen och jag känner mig trött och olustig... Janne har varit i Grekland en vecka och det har varit ganska skönt att få rå mig själv. Nu ska det bli lika skönt att han kommer hem igen. 
 
 
På jobbet har jag mycket besök igen. Folk ringer och kommer in spontant, jag har haft flera besök, flera hembesök än vanligt samt sjukbesök. Detta toppas av administrativa uppgifter där vårens och sommarens jobb ska summeras samtidigt dom hösten sparkar igång.  Detta toppas ytterligare av kurser i Oslo nästa vecka och jag har inte ens bokat tåg och boende än, det tar emot så in i hoppsan! Jag älskar verkligen mitt jobb, men hittar inte riktigt glädjen, känner mig låg nästan lite deppig. 
 
 
Den här veckan har jag jobbat hemma ett par dagar, fått undan mängder med papper och imorgon ska jag sätta mig in i en ny uppgift samt förbereda möte. Kanske blir det för många småposter i en semesterlummig hjärna samtidigt som kvällarna blir kortare?
 
 
Snart börjar vi med tema Fred på jobbet. Jag tror jag ska roa mig med att knyppla på samma tema. Har fått en idé som kanske kan skingra tankarna ...   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0