Det var det det!

Nu är tentan inskickad. Huvudvärken kom som ett brev på posten. Jag har haft telefonen öppen idag och den har gått varm. Det gjorde den igår också, så jag var tvungen att stänga av den för att hinna klart tentan. Det händer saker på jobbet, både med konfidenter och i arbetslaget... så det kanske inte är så konstigt att huvudvärken kommer när tenta-bubblan spricker och man landar i verkligheten igen. Tentan har ju, som ni förstått, inte heller varit den roligaste att bita i. Nå, nu är det gjort och 6 januari ska vi få veta hur det gått. Just nu har jag ingen lust att tänka så långt fram.
 
Igår blev jag väl på det stora taget klart med tentan innan jag åkte iväg till Linnéa för att vara barnvakt. Det var jätteskönt med det avbrottet, och det var jättemysigt att få tampas med barnbarn och hundar. Vi tittade på TV och lekte med dockan, Linnéa hade lagat middag som bara var att värma, Ängla och Thyra passade Meija medan jag gick ut med hundarna, vi såg adventskalendern, läste läxor och till sist två sagor om Ingrid innan det var dags att sova.
 
Ängla och Thyra vill inte fotograferas, vilket jag respekterar. Meija däremot tycker det är kul och hundarna bryr sig nog inte.
 
Jag kom hem vid halv 11 på kvällen och såg "Pianot" innan jag somnade tungt.
 
Idag har jag som sagt suttit mycket i telefon, men jag har också gått igenom tentan och skickat in den. Som vanligt undrar jag om jag verkligen svarat på frågeställningarna, men det är inget jag kan göra nåt åt nu. Det är skönt att ha det ur världen hursomhelst.
 
Nu ska jag gå ut med Bamse och se om det rensar hjärnan något.... Sen måste jag jobba!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Denna tenta var svår! Nu har jag firat, imorgon arbetskrav i vitenskapsteori

Svar: Lycka till!
Guggelutt

2015-12-03 @ 00:26:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0