Mellan helgerna

Lite småtrögt sådär. Jobbar hemma. Har skrivit lite och letat material. Har börjat med min uppsatsskrivning nu och jag har sett fram emot det, men när jag väl sitter här vill inte riktigt koncentrationen infinna sig. Nå, det släpper, det vet jag. Jag vill börja i för många ändar samtidigt som jag inte riktigt lyckats avsluta höstens arbete i tanken.
 
I förrgår började jag med detoxen igen. Jag mådde så bra efter detoxen i somras och gick ner hela sju kilo på knappa tre veckor. Nu har jag haft lite huvudvärk av kaffebristen, men det börjar ge sig. Jag är så trött och sliten ändå, så det märks knappt i det stora hela. Nu hoppas jag att efter detoxen och i stort sett hem-arbete ett par veckor och mycket vila så ska orken och lusten vara tillbaka. En ny spännande vår ligger framför mig där jag redan nu sorterat i måsten, borden och lust.
 
Promenader tar vi, jag och Bamse. Det är vackert men kallt!
 

Dagen har grytt sen länge. Mitt inplanerade besök på hospice blir inte av för hen blev för sjuk och det är jättejobbigt ...  men i eftermiddag ska jag vara ledig och försöka göra nåt kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0