Att tänka till lite

Igår låg jag och läste i princip hela dagen. Var ute med Bamse förstås, men andra äventyr hoppade jag över i det ymniga snöfallet. Var ute och skottade två gånger, före och efter snöplogen. Den öser upp vallar bakom våra bilar så jag hade fullt sjå att skotta ut bilen, men tur som var kom bonden förbi och tog resten åt mig. Det är verkligen tung snö.
 
Idag började jag dagen med kissjakt. Bamse skulle till veterinären. Jag beställde tid i fredags eftersom han har druckit stora mängder vatten under veckan som var och nu ville de ha urinprov. När jag vaknade inatt låg jag och tänkte på hur jag skulle göra. Har fått flera bra tips, men jag har en liten hund och det är mycket snö ute. Så kom jag på soppsleven!
 
                                                                    Some privacy pleeeease!
 
Sagt och gjort, en halvtimme sprang Bamse och jag fram och tillbaka, jag med soppsleven i högsta hugg och han gjorde allt för att undkomma den. Två gånger fick jag tag i rejäla skvättar men då var det också fullt av snö i sleven. När jag nästan gett upp lyckades jag fånga två-tre droppar som jag bar försiktigt hem, skyddande de dyrbara dropparna med handen för att inte få i snöflingor, en enda snöflinga skulle ju spätt ut dropparna med 50%.
 
Sen for jag på möte på Drömfabriken. Jag berättade hur bra jag trivs på jobbet och att plugget tar sin tid. Han ställde en mycket relevant fråga - men vad är det du brinner för? - Jag har nu till läxa att tänka på om det verkligen är detta jag vill. Jag kan inte jobba 100%, plugga 50% och dessutom lägga ner 100% på projektet. Så, Gunilla, vad är det du brinner för? Jobbet är fantastiskt roligt, det är min projektide också, plugget innebär två kurser till + uppsats... Nu ska jag tänka, känna efter och be om vägledning!
 
Åkte hem och hämtade Bamse, kissprov och försäkringsbrev. Bamse var fantastiskt duktig. Han grinade när sköterskan tog fram nålar och grejer, men sen satt han så still och lämnade ifrån sig tre rör blod. De skulle testa blodkroppar, njurar, lever mm. Det analyserades på en halvtimme och det var bara goda besked. Ingen diabetes, ingen urinvägsinfektion (som gick att se i blodet) och bra levervärden. Att analysera pinkeriet gick inte, det var för få droppar, men veterinären satte det på odling och så ringer hon imorgon.
 
 
Nu har jag packat och plockat lite, lagat middag och gjort matlåda. Nu ska jag iväg till min lilla knyppelkurs i Strängnäs.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0