Inför helgen....

Igår hade jag planerat in en administrativ dag, men den var upphackad redan innan den började. Jag hade bokat in samtal med chefen, en telefonrådgivning på en timme samt lovat att handla matkasse med en konfident. Men däremellan hann jag faktiskt sortera bort högarna så nu har jag stenkoll. Packade också upp 1, 5 kartong från tidigare arbetsplatser, men sortera i de pärmarna får jag göra vartefter, huvudsaken är att de inte längre står hemma bakom vardagsrums-soffan längre. Jag saknar dock grejor så jag misstänker att jag har ytterligare en kartong nånstans... frågan är var! Vi har grejjer i svärmors garage, i grannens gästhus och ett 15-tal kartonger under ett skynke bakom ett soffan i vardagsrummet... Det ska bli så skönt när bodarna är klara så vi kan ta hem allt och gå igenom så vi får ordning!
 
 
När jag betalat matkassen sprang jag bort till sybehör och köpte garn, åkte upp till svärmor och städade efter Bamse och mig, hämtade Bamse och åkte hem. Janne hade lagat pesto-kyckling. Janne vilade ett par timmar och åkte sen till nattskiftet. Kvällen spenderade jag framför TV:n i ett ivrigt försök att linda upp garnhärvan i några snygga nystan. Det gick inget vidare kan jag säga, man behöver vara två eller ha en garnvinda! Det slutade med att jag försökte virka ändå och vaknade strax efter 02.00 i soffan med virknål och s.k garnnystan nerfallna på golvet. Så roligt var det!
 
 
Även denna lördag hade jag vikt för mig själv men dagen har inte börjat så roligt. Vaknade sent med värk i hela kroppen och täppt i näsan. Men det är ju ofta så när man slappnar av. Värken tror jag kommer av att jag delvis frångått min kolhydratfattiga kost under veckan som varit, värken kommer smygande direkt! Matlådorna jag tagit hemifrån är utan kolhydrater men jag köpte knäckebröd i brist på annat till frukost. Sen har jag faktiskt förlustat mig på 1,5 semla, ett litet wienerbröd och lite marsipan. Jag tänker inte lova något, men med den inflammatoriska värk jag har idag funderar jag allvarligt på att bannlysa allt vad kolhydrater heter. När man varit av med värken ett tag så upplever jag den ännu värre. Man vänjer sig efter ett tag... men när nu LCHF funkar så himla bra mot värken, varför göra avsteg?
 
Gick ut med en nödig Bamse före frukost, lerigt och snorhalt om vartannat. Kom hem blöt om fötterna och med huvudvärk. Duschade Lilleman för han såg för gräslig ut. Vägsalt och gegga har jag försökt duscha bort hos svärmor med schampo och tvål och det funkar inte på Bamses päls. Nu har han duschat i sitt eget schampo och jag hoppas att marken ska torka upp fort!
 
 
Djuren har fått lite extra omsorg och nu har jag diskat... Tvätten får vänta tills Janne vaknat för centrifugeringen skakar i väggarna. Ska se om jag ids ta tag i virkningen igen, men jag köpte ju garn för över 300 kronor så jag kan inte ge upp så lätt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0