Jag blir lite lurad....

... av det återvändande ljuset! Solen är på väg ner bakom taket på grannens hus, klockan är halv fem och jag får sluta jobba nu, men det känns ännu som tidig eftermiddag! Det är jätteskönt!
 
Idag har jag jobbat hemma och det har varit jätteskönt. Tre tunga telefonsamtal och några lättare har jag haft och jag har hunnit med en hel del annat utan att jobba ihjäl mig, så jag känner mig nöjd, effektiv! Igår när jag åkte hem så hade jag feberrosor på kinderna, näsan var helt igentäppt och det killade i halsen. Jag var övertygad om att nu är det min tur att bli riktigt sjuk... men när jag vaknade vid åtta-tiden av mig själv imorse så mådde jag bra.
 
Igår var det annat ljud i skällan. Två akuta besök, ett planerat, telefonsamtal av varierande svårighetsgrad och en stor fest för församlingsbor som fyllt 75, 80, 85, 90 och 95 år de senaste tre månaderna. Ingen hundraåring denna gång. Det var lite stressat innan för min kollega var på sportlov, flygelflytten hade missats och det var dubbelt så många jubilarer som det brukar. Flygelflytten löste sig så att den inte flyttades till det vanliga stället då det skulle bli för mycket jobb då borden redan var dukade. Det gick bra att ha den där vi ställde den även om det inte var så det var tänkt från början. Avprickningen av jubilarerna gick bra, men de var ju många, som sagt, över 60 stycken och så alla de som brukar komma på Torsdagsträffarna ändå. Festen gick superbra och alla verkade jättenöjda. Fantastiska tårtor och bra underhållning!
 
 
Jag hjälpte till en liten stund efteråt men ursäktade mig sedan för jag hade beställt tid för massage.  Det var helt underbart! På gele-ben gick jag ut till bilen, åkte för att köpa garn, hämta packningen i svärmors lägenhet och till sist hämta Bamse innan avfärd hemåt. Svanken ömmade lite men det blir så när hon masserar över diskbråcksområdet. Alla spänningar som håller smärtan på plats rubbas liksom. Armarna och axlarna, för att inte tala om bröstmuskulaturen, kändes helt underbara. Orkade inte göra middag när jag kom hem så det fick bli äggröra kort och gott!
 
 
Kvällen tillbringades med virknål och TV samt tidig sänggång. Sov supergott med ett enda avbrott när Janne kom hem från kvällspasset och Bamse fick glädjefnatt.
 
Nu är det dags att göra helg. Vi får se vad den kan bjuda på...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0