Meditation och berättelser från häktet

Återigen har spännande dagar förflutit. Igår bad jag att få lämna Bamse något senare till dagis eftersom jag skulle på handledning på morgonen och dessutom jobba kväll. Efter handledningen hann jag snabbt få i mig ena matlådan innan tisdagsmötet, efter tisdagsmötet skulle jag ha besök men hade klokt nog ombokat det till idag för jag insåg att det skulle bli svårt att hinna hämta Bamse, rasta honom, lämna honom till svärmor och hinna få i mig lite middag innan meditationen som jag skulle ta hand om denna kväll.
 
 
Hela dagen kände jag mig splittrad, men mailar man från arbetstelefonen när man åker T-bana, kastar i sig halvfrusen lunch och skriver kom-ihåg-listor under mötet så kan det bli så. Nu var jag dessutom ganska nervös inför meditationen, vilket gjorde sitt till, men meditationen gick jättebra och jag var så avspänd efteråt. Gick i långsamt tempo upp till svärmor och hade en trevlig kväll.
 
 
Efter en trevlig morgon och morgonpromenad och dagislämning av Bamse började jag dagens värv i snabbt tempo, men med betydligt mer hjärnkontroll än igår. Besök med uppföljning, småsaker som behövde tas om hand inför Stilla Dag och Värlsböndagen åtgärdades före lunchdate med en kollega. Ett par telefonsamtal kring sorge- och kyrkgrupp innan jag åkte till Stuvstakyrkan för Onsdagsträff med några damer ur vår Torsdagsträff. Vi besöker dem på våren och de besöker oss på hösten. Idag fick vi lyssna till ett föredrag av en pensionerad häktespräst och hans arbete.
 
 
Innan jag åkte hem hann jag med ytterligare ett besök samt fick ett telefonsamtal från stiftet som ville ha lite synpunkter angående en enkät om församlingarnas sorgearbete... och jag blir så galet glad över förtroendet!
 
Kom hem rätt sent och har egentligen bara hunnit laga middag åt mig och maken, diska och prata en kort stund. Maken åker till båtmässan i Helsingfors imorgon efter jobbet så jag får roa mig på egen hand ett par dagar. Just nu är vi i en period när vi går om varandra så jag har börjat titta efter en helg när vi ska kunna åka bort tillsammans. Det vore väl mysigt! London till exempel.... eller Paris?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0