Sorg och glädje

I fredags fyllde min son 24 år och det firade vi igår. Men först jobbade jag några timmar. Janne vaknade med en grym yrsel så jag fick pinna på för att hinna med morgonen eftersom vi inte kunde hjälpas åt som planerat. Det var ändå skönt att han kunde följa med upp till Stan och tillbringa mina arbetstimmar hos sin mamma, för jag hade varit orolig om han varit ensam hemma hela dagen. Men hans yrsel stillade sig så småningom. På jobbet hade vi en föreläsning om sorg i Kyrkskolan med Ann-Kristin Lundmark, leg. psykolog och leg. psykoterapeut som jobbar mycket med sorg. Föreläsningarna är återkommande varje år med olika föreläsare och alla sorgegruppsdeltagare m.fl inbjuds plus att det sätts upp affischer i området.
 
Kyrkskolan
 
 
När vi ställt i ordning efter oss åkte jag och hämtade upp Janne och vi åkte in till Östermalm. Sandra och Bella hade ordnat en överraskningsfest för Jens och vi samlades kvart över fyra på Koh Phangan på Nybrogatan. Jag älskar de restaurangerna (det finns flera). De har verkligen bemödat sig med att göra det så Thailändskt som det går i Stockholmsmiljö. När Jens fyllde 20 var vi på Koh Phangan på Söder, men denna gång blev det på Östermalm.
 
Palmer i februari på Nybrogatan
 
Barnen tittar på karparna
 
Min lille son är inte så liten längre...
 
Familj och vänner i den häftiga miljön
 
Oxfilé i vitlök och svartpeppar. Orchidén smakar ungefär som gurka
 
Meija och jag spanar i alla små blinkande lampor         Jennifer och jag har gos-paus
 
Jennifer tar selfies                                      En av stans färggrannaste toaletter
 
Vi bröt upp i omgångar, Janne och jag åkte efter sju och hämtade upp Bamse hos svärmor. Kvällen hemma blev kort och lugn.
 
Idag tog vi ordentlig sovmorgon och jag tänker ta det extremlugnt idag. Känner mig något sliten....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0