Inget som planerat...

Nope, men det blev bra ändå. Igår hade jag planer på att dels åka till Papegojföreningens friflygning och sen åka till Linnéa med familj på middag... men fredagens huvudvärksanfall i kombination med sliriga vägar fick mig att avstå. Att sen Janne blev inkallad på jobb fick mig att känna att jag tagit rätt beslut, för att ta med Bamse till en friflygningsträff är en mycket sämre idé än att ta med Ragnar till Linnéas kissekatter, och skulle jag gett mig iväg hade båda dessa saker inträffat ... och jag hade ju en del jobb som blev liggande från fredagen till lördagen dessutom och det tog större delen av dagen i anspråk. Det blir fler tillfällen för redan 28 februari är nästa friflygningstillfälle i Tullinge och jag tror nog att jag får komma till Linnéa en annan dag.

 
Idag hade jag tänkt åka på gudstjänst i Härad, men nu var det Janne som låg däckad i huvudvärk... och blixthalkan på vår lilla vägsnutt fick mig att ge upp innan jag ens gjort ett halvhjärtat försök. Det blir fler tillfällen till det också.
 
Lite träligt före för en liten pälsig hund idag...
 
Istället satte jag mig en stund med mitt lilla tanke-projekt. Inom kort har jag två möten gällande det, ett på Nyföretagarcentrum och sen ännu ett på Drömfabriken i Stallarholmen. Jag är fortfarande övertygad om att det inte kommer att leda någonvart, men på något sätt tickar det på och det ena leder till det andra... så det får väl göra det tills det tar slut känns det som. Att vara nyfiken och få lära sig nya saker är aldrig fel.
 
Därefter blev det lite knyppelarbete, utan att det blev något knypplat... och ibland är det lustigt. Dels hittade jag senaste numret av medlemstidningen "Spetsen" och upptäckte att jag inte betalt medlemsavgiften. Detta åtgärdade jag omgående! När jag läste igenom "Spetsen" upptäckte jag att knyppelcirkeln i Hagsätra inte fanns med... och givetvis inte vår lilla i Strängnäs heller, så jag ska prata med vår lärare i Hagsätra om jag inte ska ta och anmäla båda våra kurser till knyppelcirkelregistret i tidningen så vi kan bli funna av nya knypplare. Sen satte jag igång med det lite halvtråkiga jobbet att montera in spetsarna i pärmen. Det är ju så snyggt när det är klart, men jag tycker själva jobbet med det är lite träligt.
 
Olika sätt att knyppla spindlar på
 
"Lågorna" i olika material, grovlekar och storlekar
 
När jag höll på med monteringen så ringde en för mig okänd kvinna. Hon satt i valberedningen för Knyppelpinnarnas styrelse och övertalade mig att kandidera till styrelsen. Vi får se vad som händer. Jag sa att jag bor långt bort och att jag jobbar vissa söndagar, men hon menade att alla kan inte komma alltid. Varför de ringde mig har jag ingen aning om. Antingen är det svårt att få folk att ställa upp så de går igenom hela medlemsregistret, eller så har någon av mina knypplande vänner föreslagit mig trots att jag i princip aldrig kommer iväg dit. Nåja, det kan bli kul om det blir nåt av det och se hur den biten fungerar. Alltid lär man sig något!
 
Kvällen knallar på och det är dags för Bamsenad och säng-gång för mig. Janne sitter nog uppe och tittar klart på Bond....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0