Jobba hemma-fredag

Hepp hepp. Sånggudstjänst klar, jag ska bara kopiera de psalmer som jag vet jag har nerskrivna på jobbet till psalmbladet. Så fick tag i nästan alla jag ringt och ännu ett ärende kunde läggas till handlingarna efter ett inkommande samtal. En timmes friskvård räknar jag av på en av hundpromenaderna och sen handlar jag i helgen istället. Jag ska fylla på konserv-förrådet på diakonin, men vill inte ha konserverna i bakluckan tre nätter, särskilt inte om det blir minusgrader, så handlar gör jag på söndag istället. Det blir sammantaget en lagom arbetsdag tycker jag.
 
Bamse och jag har gått två långa skogspromenader i olika skogs-partier. Förmiddagspromenaden var en fröjd. Solen sken, det var inte alltför kallt och Bamse rusade som tokig mellan gran och tall.
 
 
Eftermiddagspromenaden piffade jag upp med godis-sök i träden och lite olika kommandon som sitt, hoppa upp på stenen och dansa. Det var länge sen jag tränade med honom och han verkade tycka det var jätteroligt.
 
Den första stenen var svår att hålla sig kvar på
 
 
När jag lagt ner arbetet för dagen gjorde jag köttbullar på det halvkilo köttfärs jag sparade i kylen från igår. Jag tänkte hålla mig till LCHF ett tag i hopp om att bli av med lite värk och jag tycker det funkar den här gången också. Idag gjorde jag en egen LCHF-variant på köttbullar, med mandelmjöl istället för ströbröd och med grädde istället för mjölk/vatten. Lök och mandelmjöl kändes inte som en bra kombo så det blev ingen lök i köttbullarna, men rackarns vad goda de blev. Middag och fyra köttbullslunchlådor utan tillbehör blev det. Tillbehören väljer jag när de ska ätas.
 
                                               
 
Nej, ryggen känns efter en dag vid datorn. Jag ska diska och ta en brevlåde-promenad med Bamse. Sen blir det Läckberg ikväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0