Lördag hos dotter och måg

Imorse vaknade jag av att telefonen surrade upprepade gånger och när jag väl fattade vad det var (jag har ju en ny telefon som inte låter som min gamla) så for jag upp och tänkte att nu har det hänt nåt! Men det var bara Meija som fått tag i familjens hemtelefon och mitt nummer var väl det senast slagna.
 
 
Då upptäckte jag att klockan var över 11.00! Och jag skulle få lunch hos Monica och Arto idag! Jag slängde i mig en macka, matade djur och tog ut Bamse men klockan hann ändå bli halv två innan jag kom till dem. Det är en bit att åka! Dessutom skulle jag jaga rätt på en snabb firre som jag lovat dem så det vara bara att försöka vara effektiv utan att stressa.
 
                                                                                           Latte Macchiato to be
 
Anlände i den begynnande snöstormen som jag inte hade en aaaning om skulle komma. God lunch, god efterrätt, de hade verkligen bemödat sig med att det skulle vara LCHF och som sagt, supergod fläskytterfilé i gräddsås och rotfrukter i ugn, och kladdkaka utan mjöl på det. Tiden gick fort som alltid när man har trevligt, och firren fick komma ner i sitt nya hem. Och jag fick en almanacka med bilder på barnbarnen.
 
En av mina Ancistrus-bebisar...
 
... ska bo här!
 
Att åka hem var ingen höjdare. Snöstormen hade lagt sig, men snöröjningen hade inte hunnit med. I höjd med Kallhäll hade det smällt ordentligt och trafiken kröp fram i 20 km på E18. Senare körde jag om några bilar som inte vågade köra mer än 50km/h men själv vågade jag inte köra mer än 80km/h. En bil som körde om mig fick sladd och var hårsmånen från att hamna i diket... och jag såg flera som fick rejäl sladd, märkligt att man fortsätter hålla så höga farter då... Men när jag tankat i Enköping hade snöröjningen hunnit ifatt mig så det gick jättebra att köra till 55:an... de sista 3 milen var ingen lek. Vissa partier var bra plogade och andra var så sliriga att de kändes mer som tur att jag höll mig på vägen.
 
Kvällen har jag ägnat åt min nya telefon. Nu har jag fått in Facebook, Instagram, Whatsup och Bitstrips.  Det är nåt som inte funkar som förut med Whatsup men det får jag ta tag i en annan dag. Nästa projekt blir att få in lite telefonnummer och ändra ringsignal...
 
 
... men nu ska jag gå en kortis med Bamse och sen lägga mig och läsa en stund!
 
Sov gott vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0