Onsdag mitt i veckan

Fullt ös. Jättekul! Några telefonsamtal på morgonen, sen har jag börjat se över mitt rum och vad jag behöver för möblemang, lokaliserat materialförrådet och hämtat upp pärmar, register och plastfickor så jag kan börja kategorisera mina papper. Jobbat med lite annat smått och gott. Det blev ingen lunch på vanligt sätt idag för vi hade knytkalas med höstens sorgegrupp no2 och det tog eftermiddagen.... och idag såg jag till att ha med mobilkameran för att föreviga trevligheten!
 
 
Knytkalasen har varit väldigt givande, både kulinariskt och rent mänskligt. Att träffa alla deltagare efter genomgången grupp-process och lättnaden över att första julen är bakom. I måndags bjöds på älgfärsköttbullar, potatis, skink- och grönsakspaj, sallad, kålrotslåda mm. Idag bjöds det på lite "lättare" mat som räkröra, sill, laxpaj och ostar samt hembakta mazariner. En av deltagarna hade också med hemsydda små påsar till var och en, innehållandes kola som en sorts julgransplundringspresent, det var ju tjugondag knut igår och då dansas enligt traditionen granen ut. Att laga mat och bjuda varandra på detta sätt är både ett lätt sätt att umgås, dels berättar det lite annat om personerna vi träffat under en svår tid i livet. Dessutom tror vi att några har hittat nya vänner i var grupp.
 
              
               Bild snodd från Pyttelitens Facebook-sida
 
Efter iordningplockande och disk kom jag tillbaka till rummet. Mitt besök hade ringt återbud, men jag var lite för disträ för att kunna göra något vettigt så sent på dagen. Gick in till kollegan och pratade lite om söndag/måndags begivenheter, sen åkte jag och hämtade upp maken, sen Bamse. Bamse har varit på dagis idag efter fem dagars ledighet. Därifrån åkte vi till Hornbach och köpte nytt kakel till köket och två amanoräkor till akvariet, förbi Sibylla för maken hade inte ätit (jag är proppmätt efter knytkalaset) och så hem.
 
Om en stund blir det andra delen av Jerry Williams. Den första delen såg jag hos svärmor i måndags.
 
Snipp snapp snut, nu är dagen slut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0