Tui na-massage

Började dagen med möte, fortsatte sen med administration. Hade ett givande samtal med en arbetskamrat angående en idé jag har. Efter lunchen tog jag bilen till Högdalen och tog T-banan därifrån till St Eriksplan.
 
Jag fick en julklapp av Janne i år också. Vi brukar innerligt lova varandra att inte ge julklappar och det har jag gått på år efter år! Han har brutit löftet i hur många år som helst! I år beställde jag en Bamselampa åt honom för att ge igen, men han hade givetvis köpt julklapp till mig i år också. Det har blivit en grej liksom.
 
                                                 Bild från februari 2013
 
I år (eller förra året snarare) fick jag en Let´s deal-kupong på tui na massage på Beijing Terapi... Den inkasserade jag idag. Det är en hårdhänt kinesisk bindvävsmassage men det är underbart efteråt. Eftersom massagen är så djupgående finns det inte en knut nånstans som kommer undan. 40 minuters hårt knådande följdes av nästan 30 nålar in i mina fotknölar. Sen blev jag liggande i lugn musik och med mina nålstungna fötter under värmelampa. Ena värmelampan stod för nära och efter tio minuter var jag tvungen att flytta den för jag tyckte nästan att jag kände grilldofter i rummet. Det gjorde förbajat ont! Men när jag flyttat värmelampan ett par cm blev det skönt. Värmen leds av nålarna (metall) ner i svullnaden, men om det nästan börjar osa grillat fläsk är nog värmen lite överdriven resonerade jag.
 
Jag räknar till 12 nålar                              ... och 17...
 
Frusen och trött! Ska gå och lägga mig så jag får sova ordentligt tror jag.
 
Bamse dricker väldigt mycket vatten... är det nåt att oroa sig för tro?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0