Två dar på jobbet

Det var rätt tufft att åka till jobbet igår. Det tog nästan två timmar. Slirigt och halt... och så alla idioter som är ute och kör. Men jag kom i tid till mötet på förmiddagen. Efter lunch gick jag och kollegan ner till affären i snöstormen och köpte matkassar samt konserver för att fylla på diakoni-förrådet. Därefter samtal och till sist återträff med knytkalas för höstens sorgegrupp no1. Kom från jobbet strax före sju och halkade genom Rådsparken hem till svärmor.
 

En trevlig kväll med svärmor och Jerry Williams på TV1.
 
Trevlig morgon med svärmor som bjöd på en stadig frukost innan jag halkade genom Rådsparken åt andra hållet och landade på jobbet en stund före nio. Intensiv mötesdag med olika möten av olika längd och med olika många deltagare samt lunchmässa. Ett par telefonsamtal blev det oxå samt att jag han gå igenom "högen" och uppdatera prioriteringsordningen i den - från pappersinsamling till högre prio och därigenom oxå kunna planera fredagens arbete då jag ska jobba hemma.
 
                           
 
 
Idag blev det bestämt att jag och rumskollegan ska separera och hon ska få ett annat rum... vilket gör att jag måste börja tänka i nya banor och det är ganska inspirerande. Jag har bara haft eget arbetsrum under två år i mitt liv så det ska bli spännande att få planera själv hur jag ska ha det. Ovant, men spännande. Vi får se hur det blir... 
 
Svängde förbi zoo i Solberga på hemvägen. Ragnar har skrikit hela dagen och Janne har varit nära att ställa ut honom. Huvudfoder har vi gott om, men han brukar få lite frö morgon och kväll... och han har nog trott att Janne glömt godsakerna och försökt påminna honom om att faktiskt det goda saknas nåt i skålen! Inte lätt när man inte kan prata människospråk! Men nu har jag laddat upp med ett rejält frö-förråd igen!
 
           
 
Bamsenad och läggdax? Jatack! Vem vet vad morgondagen bjuder på? En sak vet jag, Rebekka kommer hem från Kosovo och har säkert massor att berätta om välgörenhetsgalan, skidbackarna och festnätterna! Det vill jag gärna höra!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0