Detox-ox-oxa

Sådärja, nu har jag gått in på den svårare delen av detoxen, nämligen början. Dag 1-3. Mest grönsaksjuicer och fruktsmoothies. INGET KAFFE! Men jag har ju trappat ner under veckan med dag 4 -->, så såhär efter en halvdag är det ännu rätt lugnt, molar en aning i skallen men det är helt lugnt. Hela veckan har dessutom varit helvegetarisk och utan mejeriprodukter. Det som känts mest är att jag inte ätit en enda värktablett. Under våren har jag ätit ofantligt mycket ipuprofen och nu märker jag hur mycket värk jag har. Fördelen är att nu får jag hitta alternativ till smärtstillande och det är bra. Diagonala långsamma rörelser, stretching och att bara ta det lugnt... vilket inte är svårt i värmen.
 
Green Goodness innehåller bl.a broccoli, spenat och lime.
 
Idag jobbar jag hemifrån. Det har varit rätt lugnt och det var precis det jag hoppades på. Några samtal, ett par mail. Jag ska skriva en utvärdering under eftermiddagen tänkte jag. Ett par samtal till blir det nog.
 
Mariakyrkan
 
Mariakyrkans ljusbärare                                     ... och kor-kapell
 
Onsdagen och torsdagen var också lugna dagar. Onsdagen började jag och praktikanterna i Skogås där vi fick veta allt om Mariakyrkan och församlingen. Praktikanterna skulle efter lunch fortsätta till Tacksägelsekyrkan i Trångsund men jag och den andra handledaren for in till stan för handledning för handledare. Igår var jag hos veterinären på fm med Ragnar, em sommarcafé med allsång och därefter samtal kring själavård med praktikanterna... och idag jobbar jag hemma.
 
 
Nu ska jag äta lunch, tomatsoppa med aprikoser! Sen ska jag fortsätta jobba lite.
 
PS, en liten suktbild. Morotsbiffar med blomkålsmos! Gottgottigottgott!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0