Detoxing i halvtid

Nu har jag nått halvtid ungefär. Började förra måndagen och ska fortsätta till nästa fredag. Jag hade väldig värk i kroppen förra veckan när jag helt slutade med mitt ibuprofen-knaprande. I fredags slutade jag med kaffet och hade lite huvudvärk och var allmänt dåsig i helgen, men dessa dagar var ju också var "flytande" dagar. I måndags började jag äta igen men då kom illamåendet.... vilket antagligen betyder att gifterna verkligen börjar gå ur kroppen ... men nu har jag kommit in i ett behagligt skede. Värken i kroppen är i princip borta! Utan värktabletter! Det är väl en massa skit som lagrats i kroppen som åkt ut, men så börjar jag också misstänka gluten. Kan gluten ge värk? Eller är det de raffinerade kolhydraterna som finns i vitt mjöl och socker? Socker har jag tålt rätt bra, men när jag äter LCHF försvinner också värken. Nu har jag haft en period när jag ätit pasta och färdigmat, värken kommer som ett brev på posten! Det är egentligen inte viktigt för mig att veta vad som orsakar värken, det som är viktigt att veta är vad jag ska undvika och vad jag mår bra av. Denna vegan-diet mår jag bra av, men jag saknar verkligen räkor och kyckling jättemycket. Jag har inte varit direkt hungrig under detoxen, men jag saknar vissa saker ...dock, i gengäld har jag lärt mig så mycket nytt. I alla tomatbaserade recept använder jag en tsk kakao och kokt squash är en bra ersättning för pasta.
 
"Sommarpasta" i Forevers detox-receptbok

Annars så blir det lugnare och lugnare på jobbet. Praktikanterna är kvar denna vecka också. De flesta av dem var lediga i måndags efter att ha varit igång i helgen, så jag hade en administrativ dag och hann med en hel del i högarna. Ragnar var med till jobbet för han skulle få sin näst sista spruta på eftermiddagen.
 
Nu har Bamse och Ragnar en sak gemensamt, de gillar inte att gå till veterinären!
 
I tisdags hade vi uppföljning med praktikanterna på förmiddagen och på eftermiddagen en caféutflykt till Klubbensborg och café Uddvillan.
 
Café Uddvillan
 
Efter det åkte Bamse och jag och servade bilen!
 
 
Idag skulle vi åka med Flemingsberg på utflykt till Torekällberget, men jag fick ett samtal imorse att det ställdes in pga hällregn så jag ringde praktikanterna och gav dem ledigt, själv jobbade jag hemifrån.
 
Morgondagen får bära sina bekymmer. Nu ska jag värma lite tomatsoppa och sätta mig att titta på djurprogram på TV2!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0