Inför sista veckan!

Sista veckan på detoxen och sista veckan innan semestern!
 
Det går fortsatt bra med detoxen. De flesta recepten är kanongoda och andra är helt okej. Jag har inte hunnit igenom alla i detoxboken för när jag gör en rätt räcker den ofta flera dagar. Jag har tänkt fortsätta till på fredag och då har det sett ut så här: Jag mjukstartade fyra dagar med dag 4-14 för att vänja mig av med socker och annat onyttigt samt dra ner på kaffet. Efter det gick jag igenom dag 1-3 som var flytande dagar med soppor och smoothies och nu är jag nu mitt i dag 4-14 ''på riktigt".
 
Sommarpasta                                                     Morotsbiffar med blomkålsmos
 
På jobbet börjar allt trappas ner. Min inre stress för ett par veckor sedan när vi stod inför att praktikanterna skulle komma, diakonimottagningen öppna och samverkansresan med Lions till Parken Zoo... allt är nu över. Ja, diakonimottagningen pågår hela sommaren, med själva öppnandet var ju premiär. Tyvärr har jag bara kunnat vara med på diakonimottagningen en enda gång och det är inte bra, men jag har bra kollegor så vi kan utvärdera i höst.
 
I torsdags var jag på väg till diakonimottagningen i Flempan men skulle bara lämna min matlåda på jobbet. Det skulle jag inte gjort. Efter en halvtimme gjorde jag en omprioritering och tänkte att mottagningen funkar utan mig, jag fick ta hand om det som bara jag kan göra just nu. Sen hann jag faktiskt städa ur hurtsen efter min företrädare och sortera pennor och kontorsmaterial efter en annan kollega som slutat. Nu är det bara den stora pappershögen kvar. Där ligger förhoppningsvis bara sådant som ska sorteras, arkiveras och slängas.
 
I går hade jag avslutningssamtal med praktikanterna. Det var lite sorgligt. De har varit en så stor och positiv del av arbetet de senaste fyra veckorna så jag kommer sakna dem. Efter samtalen gick vi ut och åt lunch ihop och det kändes jättebra att skiljas på det sättet.
 
 
Jag fick en fantastisk Dahlia som jag kommer vårda ömt.
 
Jag hann plocka och ringa en timme på jobbet innan jag åkte iväg på en välförtjänt massage!
 
                                    
Idag stundar nya äventyr. Ragnar ska få sin sista spruta och sen ska vi hälsa på lilla Nova!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0