Sista rycket x 2

De tre sista arbetsdagarna är gjorda! Och detoxen likaså! De sista arbetsdagarna har bestått i hundraårsuppvaktning och hembesök i onsdags och praktikantutvärderingarna i torsdags.
 
Bukett till en hundraåring. Hen blev så glad. Jag stannade en stund och hjälpte hen leta vaser och hjälpte hen att läsa på korten på alla blommor hen fått under morgonen.
 
Sen avslutade jag torsdagen med en dubbelbehandling - massage och facelift (ansiktsmassage). Jag har varit så extremt trött de senaste dagarna så jag tyckte jag kunde unna mig det.
 
                                      
Idag har jag jobbat hemma och det har varit en lugn dag. Jag är lite stolt över mig själv i år, att jag tillåtit mig att varva ner lite inför komplediget och semester, för i vanliga fall brukar jag störta in i ledigheten och det tar minst en vecka innan jag gått ner i varv. Det var klokt att jobba en vecka till efter praktikanterna mm så jag fick undan det mesta. Skrivbords-högen åkte dock in i ett skåp, den tar jag tag i när jag kommer tillbaka från semestern!
 
En halvliter blåbär till
 
När arbetsdagen var slut tog jag med mig en bytta och plockade blåbär på Bamsenaden. Det finns så otroligt mycket blåbär nu. Och jag ropade efter en granne som gick förbi med fulla hundbajspåsar... mycket riktigt, de gula kantarellerna har kommit. Vi får se om jag orkar ge mig ut lite längre imorgon och leta kantareller.
 
Detoxen bröt jag idag som planerat. Det gjorde jag med en halv påse räkor som jag dippade i en misslyckad rinnig aioli. Så himla gott! Jag har gått ner drygt 6 kilo, vant mig av med kaffe och socker samt är värkfri så när som på höften. Jag ska be läkaren på fredag om en röntgen för nu har det hållt på för länge. Jag misstänker att det kan vara en artros. Jag vet ju att jag har artros i ländryggen för det syntes när jag röntgade ryggen efter ryggsmällen 2010.
 
Nej, nu är disken diskad, TVn avstängd och Janne på väg hem, nu ska hunden ut och jag ska i säng! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0