Full dag

      
 
Började arbetsdagen en stund efter 8 på Willys i Älvsjö. Rullade runt med min vagn i godan ro och köpte förnödenheter till sommarens diakonimottagning. När jag kom tillbaka till jobbet hade kollegorna redan kommit och vi hjälptes åt att inreda ett skåp jag har på rummet. Känns kanonbra! Fint blev det också. Och senare på dagen hittade jag, efter att ha fått tips, ett ställe som jag eventuellt kan söka bidrag från. Det vore ju toppen. Vår budget är ack så liten... Nu får vi se hur vårt lilla försök slår ut. Jag hoppas det ska bli bra. Jag städade ur hela garderoben så nu är den skinande ren, och plats att hänga in kläder och väskor finns också!
 
Jag fortsatte dagen med praktikantschemat. Det känns som det aldrig tar slut. Heldagen på en av våra begravningsplatser blir ingen heldag och bussarna dit går bara fyra gånger om dagen. Nya beslut, nya tider. Fick lite nya inputs hur vi kan tänka kring praktikanterna och förrättningarna. Det blir lite mer jobb men kan rent ut sagt bli skitbra! Lösa ut larmkod till mottagningen, plicketiplocketi, ringeliring. Personalmöte och till sist handla matkasse med klient. Hämtade Bamse strax efter fem och kunde iochmed det också lämna en ny hundpläd jag fått in, till Hundstallet. Bamses dagis förmedlar gåvor till Hundstallet och det känns så bra när man kan hjälpa de fyrbenta vännerna där.
 
                          
Till middag syndade jag, andra dagen på matschemat till dietisten... inte klokt alls. Det blev en McWrap i drive-thru. Janne och sonen jobbar med båt så jag hade ingen inspiration alls att laga mat. Satt i paviljongen och slöade med wrapen och gårdagens tidning.
 
Det ringer i öronen och killar i halsen. Ibuprofen och tidig säng! Det går inte an att bli sjuk nu... det går verkligen inte an! Det är bara noja! Imorgon mår jag bra igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0