Larmet går

Hade besök på rummet nu på em... reser på mig för att hämta något på skrivbordet och då händer det....OOOAAAAAOOOOOOAAAAAOOOOOOAAAAAOOOOAAAAA... Jag och besöket stirrar fånigt på varandra och sen tittar jag på klockan. Tio över fem! Det har aldrig hänt när jag suttit kvar vid denna tid att någon larmat! Men nån gång ska vara den första. Jag tog med mig fusklappen om hur man stänger av larmet och ringde vaktbolaget. Så slutade denna dag.
 
Men den började med vår nyöppnade diakonimottagning i Flemingsberg!
 
 
...och fortsatte med sommarcafé i Huddinge för att avslutas med två samtal. Gårdagen handlade om pastorat, organisation, vuxenarbetet och en guidad tur i kyrkan samt klocktorn! Det är otroligt lärorikt att ha praktikanter.
 
 
Dock fick jag gå lite tidigare för att hinna hämta Bamse och åka till veterinären med Ragnar som var med på jobbet hela dagen igår också. Han känns nästan lite som en maskot....
 
Imorse fick jag ringa VC igen. Jag är extremt trött och har fått vattenblåsor på händerna. Ansiktet har varit rödfnasigt och händerna rödfläckiga under hela antibiotika-perioden så jag misstänkte antibiotikan. Händerna har dessutom kliat och när jag gått ute svala kvällar har det känts som det regnat på dem. Kalla stänk liksom... Ssk fick sitta och slå en stund men kunde sedan verifiera att blåsorna är en biverkan, en mycket ovanlig biverkan, men dock biverkan av antibiotikan. Men jag skulle ta sista tabletterna imorgon i alla fall, sa hon, sen är denna superdunderantibiotikakur över och det ska bli skönt. Den började "smärtfritt" men tröttheten har kommit smygande från lite dåsig till supertrött, och nu har rodnaden blivit vattenblåsor. Tur att jag sluppit blåsorna i ansiktet!
 
En dag till i denna arbetsvecka, sen två lediga dagar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0