Plötsligt händer... nåt!

Igår kväll en stund innan solen gick ner, konstaterade jag att det regnade ute. Det är väl inte så konstigt, men solen sken samtidigt! Det är inte heller så konstigt, men det händer inte varje dag! Sprang ut och tog lite bilder, bjuder på de två bästa:
 
 
Det syns inte ens att det regnar på den nedre bilden!
 
I godan ro satt jag sen och tittade på en repris av programmet om Laleh som var bättre än jag förväntat mig. Vilken brud! Bamse låg och glodde surt på mig från fåtöljen, han åkte nämligen i duschen efter kvällspromenaden. Han tycker aldrig att han behöver duscha, men det tycker jag!
 
 
Kom till jobbet imorse med en känsla av frid. Det var skönt att i lugn och ro få jobba undan i helgen. Precis som jag tänker införa telefontider så tror jag att jag i viss mån ska jobba utan telefon de dagar jag jobbar hemma. Det var otroligt värdefullt att få jobba undan helt ifred och jag tror det kan bli modellen.
 
Dagen började lugnt. Jag fyllde i tidrapport och svarade på ett par samtal. Sen kom en arbetskamrat förbi och ville ha sällskap till fikat och det gick jag glatt med på. Jag menar, hur ofta fikar jag? Så började vi prata om Gröna Lund som ledde vidare till höjdrädsla... som ledde vidare till klocktornet. Jag ääääälskar klocktorn och jag tycker allt som är några meter upp i luften är uuuuuurhäftigt. Och så blev vi fyra stycken som gick upp i klocktornet, några av oss en bit och andra hela vägen.
 
 
Ibland går man bara till jobbet... och ibland går man bara till jobbet och får ett äventyr på köpet!
 
 
Resten av dagen blev inte heller som jag tänkt. Efter ett kort möte tänkte jag göra lite småsaker inför nästa veckas praktikant-start, äta lunch och sen handla till diakonimottagningen som också startar nästa vecka, men si så långt kom jag inte. Oväntade mail, mer information, akuta besök och jox jox jox... och så hux flux dessutom befann jag mig bli ansvarig för ytterligare en grej, fast tack och lov till hösten. Jag kom från jobbet klockan fem utan att ha handlat en enda konserv! På fredag jobbar jag hemma och då får jag ta tag i handlandet. Imorgon får jag skriva inköpslista innan förberedelserna av diakonimottagningen så vi får nån ordning på saker och ting.
 
Efter att ha ätit frysta pajer i tid och otid de senaste dagarna tog jag mig i kragen och gjorde köttfärssås till middag när jag kom hem. Nu ståtar två matlådor i kylskåpet också. Plötsligt händer det! Och...
 
                                
 
Strax säng. God natt vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0