Ännu en mysko dröm

Vaknade tidigt imorse efter att ha drömt konstigt igen. Om gårdagnattens dröm handlade om kryp så handlade denna om en läbbig snubbe. Jag gick på en trottoar med en barnvagn längs ett hus och störde mig på en yngre man i glasögon som gick snett bakom mig. Jag saktade in för att han skulle kunna gå om mig, men då saktade han också in. Till slut sa han att jag måste ta med mitt barn och följa med honom ner i en källarvåning i slutet av huset för han behövde barnet som en garant för att inget skulle hända honom. Först tänkte jag att "okej då", men sen tänkte jag till och sa jag att inte tänkte utsätta mitt barn för något som jag inte hade nån koll på. Han blev jättearg och försökte ta ifrån mig vagnen och knuffa den för trapporna till källarvåningen. På nåt sätt fick han in mig och barnvagnen i lägenheten och där hotades han till livet av någon... och jag blev så arg att jag tog upp barnet, som var en ganska hård pappfigur, och slog honom, slog och slog och slog tills jag vaknade. Jag var så ARG!
 
                                          
 
Det är spännande med drömmar, något underliggande finns det ju men om det är en händelse eller en känsla vet jag inte. Är det något jag håller på att tappa kontrollen över? Krypen igårnatt och att bli inknuffad i en hotbild inatt?
 
                                     
 
Jag gick upp en timme före klockan, gjorde mig i ordning och packade ihop våra saker, gick ut med Bamse, körde honom till dagis, åkte upp till svärmors lägenhet och hämtade våra grejor och var på jobbet en timme tidigare än jag brukar. Hann med en hel del innan möte kl 9.00. Mitt besök halv 10 uteblev så jag har kommit ner ordentligt i högarna. Nu har jag bara två större skrivuppgifter kvar innan jag är ifatt, resten är löpande arbetsuppgifter. Men det kommer nog samla på sig igen. Imorgon är jag ledig och tis-ons nästa vecka är det kurs. Nå, det gör inget, jag är inte på något sätt ute i sista minuten, det är bara skönt att ha ett rent skrivbord mellan varven. 
 
Vilken väg man än väljer så är det trappor upp till Ersta (förutom bilvägen) Denna trappa har 70 trappsteg!
 
Lunchen blev detsamma som frukosten - yoghurt med nötter, sen for jag iväg till Ersta på seminarium. Tre uppsatsämnen diskuterades, bland annat mitt. Jag tyckte jag fick bra feedback och bra tips. Jag vet att jag måste specificera mig bättre...
 
 
T-banan tillbaka till Högdalen, hämta Bamse, köpa en salladsrulle i Sörskogen, köa till Botkyrka och två timmar efter att jag hämtat Bamse körde jag in på uppfarten hemma.
 
Nu har Bamse och jag ätit middag, Ragnar är gosad med och jag har packat en övernattningsväska... Nya äventyr stundar!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0